![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
İnterneteki resme dikkatli bakınca benim çiçeğin balon çiçeği olduğunu anladım. FUJİ BLUE FUJİ MAVİSİ BALON ÇİÇEĞİ dev çiçekli platycodon grandiflora - Platycodon balon çiçeği tohumu |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-10-2011
|
Sonunda gerçek Campanula'yı buldum. Platicadon ile Campula'yı yan yan yana getirdim. Campanula'nın çiçeği daha küçük. Renk olarak tıpatıp aynılar. Yapraklarına bakılmasa internette aynı çiçek zannedilir. Düzenleyen FatihBahce : 27-07-2012 saat 09:41 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sayın İncii evet bitkiniz yanılmıyorsam Campanula portenschlagiana |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-08-2009
|
Alıntı:
Beyaz mavişlerinize bayıldım doğrusu maaşallah. Ben de Sayın Güler hanımın sayesinde mavi maviş sahibi olup 4 senedir yetiştiriyorum. Beyazından da edinmek ve yetiştirmek istiyorum. Kargo ile gönderebilme imkanı olabilir mi acaba? Teşekkür ederim, saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2007
|
Sayın SDurul, İceri aldınız mı çiçeğinizi, yoksa dışlarda mı? Bu arada maşallah çok güzel bayıldım bende de mavi mavişden var. Dışarıda duruyor, içeri alsam mı diye terettuddeyim de, bir türlü karar veremedim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-09-2012
|
Bildiğim kadarıyla Mavişler soguga dayanıklı çiçeklerdir.. Serın ve yuksek yerlerde çiçekleri daha iri oluyor.. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Derken, bir de tomurcuk vermiş, eski sarı yaprakların arasından. Bakalım açabilecek mi?![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Ben de dün çarşıya giderken bir balkonda beyaz mavişe benzettiğim üzeri çiçek dolu harika bir maviş gördüm. Bu mevsimde hala çiçekleri olamaz herhalde yapay çiçektir diye kendimi avutmuştum. Sanırım gözlerime inanmam gerekmiş. Benim de mavi bir mavişim var, çiçekleri bitti balkonda bir köşeye koydum ama üşür, içeri alsam mı diye düşünmekteydim. Balkonda kalması gerektiğini öğrenmem iyi oldu. Teşekkürler |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sevgili handann'ın bilgilendirmesiyle Ankara'dan gelenler. Çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Bunlar çok küçük, minik saksılarda. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
yalın ve katmerli campanula |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-07-2010
|
Buda benim mavişimin bu yazki halleri ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu da beyaz katmerlim ama bu sene fazla çiçeklenmedi, sanırım yeni dikildiği için(Bu foto yeni çekim).![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
mavişler gelişimi yavaş olan çiçeklermidir? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Ankarada nerden bulabilirim acaba mavişi? |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
cepadaki bauhausta vardı ama ben sonuncusunu aldım. belki tekrar getirirler. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-11-2008
|
merhaba, bizim maviş çiçeği diye bildiğimiz (örneğin sayın aheste'nin çiçeği) campanula'nın hangi cinsi, bilen var mı acaba? bu varyete altında çok fazla çeşit var çünkü. Campanula (Seeds) |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Buda benim campanulam, sevgili nurguldk göndermişti geçen sene nisanda .Ne çok istemiştim bu türünü, rüyalarıma girmişti. Şimdi de katmerli mavi mavişi çok istiyorum. (Maşallah demeyi unutmayın ).![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Campanula
Merhaba arkdaşlar, sayfayı sürekli takipteyim. Bir maviş edindim zannettim ama sayfada birkaç çeşit görüyorum. Maviş çiçeğinin hem çiçek yapısı farklı hemde daha çok sarkan bir bitki. Campanula ise rengi ve formu daha farklı. Maviş çiçeğinin hem mavisini ,hem beyazını, hemde katmerlisini edinmek istiyorum. Yönlendirirseniz sevinirim. Benim güzelim de işte böyle, ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
İşte bu da benim mavişim. Feriha Hanıma sevgilerimle...
Fotoğraf cepten olduğu için net değil. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Benim mavişim
Ah mavişim bu sene geç kaldın olsun her zaman güzelsin |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün Eskişehir Baumax'te çiçekleri çok küçük olan bir maviş gördüm. Yanımdakiler acele ettirdiği için alamadım, aklım onda kaldı. Hem de 4.95 liraydı.![]() Böyle küçük çiçekli mavişi olan varsa fotoğrafını ekleyebilir mi? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|