![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Merhaba birkaç sigara izmaritini suda bekletip tülbentten süzün camsil şişesine doldurun böcekli küpelere fısfıslayın bir şey kalmaz hepsi ölüyor ben bu yeşil böcek için güllerimde denedim küpelerimle yanyana duruyordu onlara geçmeden şükürler olsun bitti.. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-04-2012
|
Alıntı:
Çok çok teşekkür ederim pembegül, hemen deniyorum. Her gün fısfıslamalı mıyım peki? Çok yapınca zarar verir mi ki? Kurtarıyoruz derken öldürmeyeyim de çiçeği ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Alıntı:
Sevgili pembegül. Söylemiş olduğunuz sigara kürünü sardunyalara dadanan beyaz sinektede deneyebilirmiyiz etkili olurmu.Ne yaptıysam önleyemedim. Birde sigaranın sadece izmaritinimi kullanıyorsunuz ve suda kaç gün bekletiyorsunuz cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler sevgili pembegül. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-05-2010
|
Alıntı:
Sevgili pembegül cevabınız için çok teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu güzellik bir haftadır bende. Çok beğenmiştim bir çiçekçide görmüştüm uçuk bir fiyat söyledi almadım tabi. Hepimizin yardımcısı pazara gittiğimde o söylenen fiyatın kimbilir kaçta kaçıydı. Kendisini 2,5 TL'ye aldım. Hani mutluluk diyorum çok kolay elde edilen bir şey. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|