![]() |
|
![]() |
#1985 |
Ağaç Dostu
|
Harika Flemenko dansçılarına benziyor. Adı Carmen mi yoksa? Değilse bile Carmen olsun... ![]() İnsanın çelik isteyesi geliyor.... ![]() Güle güle büyütün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1987 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili agozce, bunlar Karşıyaka çiçek festivalinde satışa sunulan bitkiler. Ben küpe konusunda iddalı değilim. Çok isterdim ama bir tane bile almadım. Öldürmek için almaya gerek yok, bakabilecek kimseler alsa daha iyi olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1988 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Budama zamanı çelik yollarım. Şİmdi dal ucları hep tomurcuk cünkü. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1989 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Jezebel çok güzel küpeler atlayıp İzmir emi gelsem ne yapsam bütün güzellikler izmirde çok kıskandım ben çokk.. Ne kadar satışları acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1990 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Periş, hiç fiyat sormadım, fiyat sormak almak için bir teşebüstür, kendimi frenleyemeyebilirdim ![]() Sadece resim çektim, "fotograf çekmenin bedeli 5 T.L. " diye şaka yapanlar oldu ama... Büyük kısmı Yalova seralarını kaynak gösterdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1991 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2010
|
Evet arkadaşlar 2 cins olduğunu öğrendim ve gerçekten bayağı uzunlar 50 cm oldular bu nedenle küçük çiçek açıyolar ve tek dal halindeler bayağıda yaprakları var ve potasyum yüklü gübreyi nereden bulacağım ve nasıl budayacağım ve budadığım dalları ayrı bir şekilde nasıl dikmeliyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1992 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bekleriz İzmire ,bu güzelleri seyretmeye. ![]() Küpelerin,askıdaki büyük boyları 12-15 YTL. arasıydı. Küçükler 5 YTL. Bayındırlı üreticilerde 1YTL. fideler vardı. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1993 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Düzenleyen Periş : 15-05-2011 saat 07:18 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1994 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1995 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Dışı ici somon renge bayıldım sevgili jazabel cemonun bordosuda muhteşem . istanbul sıcakları küpelere iyi gelmiyor artık ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1997 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1998 |
Ağaç Dostu
|
sayın Dudi çiçekler her hafta geliyor mu ben hiç rastlamadım pazarda çiçekçiye ara sokaklardamı acaba |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1999 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili yağ-mur iki ara sokakta var çiçekçi ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2000 |
Ağaç Dostu
|
evet Zeynep Kamil'deyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2002 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
İşte benim küpelerim 10 gündür benimleler, yavaş yavaş açıyorlar kışın aldığım küpeleride akşam resimlerim, onları çekmeyi unutmuşum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2003 |
Ağaç Dostu
|
devam........... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2004 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Bettycim gerçekten çok güzeller nasıl bir bakım uyguluyorsunuz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2005 |
Ağaç Dostu
|
Suyu seviyorlar onu anladım, sadece sabah güneşi alabilecekleri aydınlık yerde ve balkonda duruyorlar, Aralık ayında aldığım küpeler bu şeklde bütün kışı dışarıda geçirdiler ve boy bile attılar onlarıda akşam eklerim 15 de bir de besin taksiyesi yapıyorum ![]() ![]() Düzenleyen bettyycim : 18-05-2011 saat 14:02 Neden: yazım kuralı hatası ;) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2006 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili cemo, Farezya, Dudi, yağ-mur, bettyycim küpelerinizin maşallahı var, sağlıkla, güle güle büyütün ![]() Sevgili bettyycim demir sülfatı özellikle bitkilerin gelişme aşamasında azar azar 2-3 kere verince yapraklanma ve dallanmaya faydası oluyor diye düşünüyorum. Hiç demir vermediyeseniz gelişmiş küpelere de az miktarda 1 kerelik faydası olur sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2007 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2008 |
Ağaç Dostu
|
Bence artık budamayın, bu mevsimde budarsanız hiç çiçek göremezsiniz. Budamayı sonbaharda, en geç kış sonu tavsiye ediyorlar. Çiçeklerinin küçüklüğü belki de cinsindendir. Besin için yapı marketlere bakın, üstünde yazan NPK oranlarına göre alır, uygularsınız. Önerilen dozun 1/4 oranını uygulayın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2009 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Merhabalar, anneler gününde pazardan anneme küpe çiçeği almıştım. Aldığım gün üzerinde 5 adet renkli toplu iğneler kadar tomurcuk vardı. O günden bugüne üzerinde şuan sayısını hatırlamayacağım kadar çok tomurcuk var ve aldığımda üzerinde bulunan tomurcuklar patlamak üzereymiş gibi içleri dolu dolu duruyor. Rengini bilmiyorum. Bana da sürpriz olacak. Üzerinde tomurcuk olduğu için saksısını değiştirmeye korktum. Ancak çiçek vermeyi bitirince değiştirebilirim. Küpelim açtığında resimlerini paylaşırım. Hayırlı akşamlar hoşçakalınn ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2010 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
12 veya 15 metre büyüklüğünde olan küpe çiçeğini hayal edemiyorum,kimbilir ne kadar güzel,muhteşem görünüyordur.Keşke ülkemizede bu ağaç türünü bir getiren olsa. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|