![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-06-2007
|
Alıntı:
Tabii bunun benim gibi acemiden gelen bir tavsiye olduğunu göz önünde bulundurun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Olur mu acaba bir hafta önce almıştım pet şişenin içinde köklendirmişler ve toprağı çok kötüydü çıkarırken problem yaşadım hırpalandı belki kesersem kötü olurlar diye düşündüm. Ama dediğiniz mantıklı daha derli toplu olur ve daha çok çiçek açar bir hafta daha bekleyip tepeden biraz alayım. Dudi' den de pembeli tahmin gelmiş ben de pembe de ısrarlıyım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-08-2010
|
Muhteşem küpelim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-05-2011
|
ah ah sizin küpeleri görünce imreniyorum herbiri harika görünüyo ben ne yazık ki başarılı olamadım geçen yıl yazın yayladaki çiçekçiden bi saksıda küpe çiçeği almıştım ve tabi adanaya gelince çok yaşatamadım köküne kadar kurudu nasıl oldu anlayamadım ama bi daha da cesaret edemedim bu yaz sonu ben de küpelilerden almayı düşünüyorum belki önümüzdeki yaza kadar benimle mutlu olabilirse yazın da onu yaylaya kaçırırım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Daha güneş göreli 2 gün oldu. Beyaz sinekler küpelerimi sarmış. Ev yapımı ilaç püskürtme borusunu tıkıyor püskürtemiyorum. Başka formülü olan arkadaş lütfen yazsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Bir kişi burada Avispray isimli bir kanarya parazit spreyinin işe yaradığını yazmıştı. Ev yapımı ilaç benim püskürtme borusunu da tıkıyordu, yapraklar da yanmıştı. Bu yaz beyaz sinek musallat olursa bu spreyi denemeyi düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Jezebel, deneyelim bakalım inşallah işe yarar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-03-2007
|
Bunlarda benim küpelilerim ilk resimdekini yeni aldım renkler muhteşem bakalım sineklendirmeden bakabilecekmiyim bir de kışın donmasa ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
Fuchsia delta's sarah nihayet açtı.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Delta's sarah mor mu mavi mi? Ben geçen sene gelen çeliği yaşatamadım. Çok üzgünüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
ilk açarken koyu mor daha sonra renk olarak açık mora dönüyor . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2009
|
Arkadaşlar bilin bakalım ne renk acıcak ufacık bir celik olarak alındı ve anacı muhteşem büyüklükte yani ne renk actıgını bilyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
buda küpemiz bilmece gibi oldu biraz önce resim yüklememiş ![]() Düzenleyen iris41 : 16-06-2011 saat 10:03 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
sevgili dudi biraz hayal gücünüzü kulanın sıradan olsaydı eklemezdim ![]() aslında bitki ip icunuda veriyor 3 aydır bende akşama sölerim rengini bakalım diger arkadarşlar bilecekmi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2011
|
Dışı pembe,uçlara doğru renk açılıyor. İçi katmerli beyaz,dipleri pembe. Selamlar, sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |