![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2009
|
sevgili zerrinsrt küpelim şuan iki çeşit oldu benim biri pembe beyaz diğeri pembe mor bizim burda fide halinde satan bir amcadan aldım herçeşit çiçek var nerdeyse ama küpe çiçeği 2 çeşit ne yazık |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn . isolet , umarım küpe çiçeğini ona daha layık olan bir saksıya taşırsın . Mevsimi gelince tabi . Budama ile güzel bir ağaç halini alacaktır . Sevgiyle büyüt . Düzenleyen Volare : 25-09-2009 saat 21:42 |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Alıntı:
Birde çok yaşlı ağaç idi hiç bakım yapmamışlar. Odunsu gövde olmuş resmen. Üzerinden bir dal aldım ve tuttu. Onu büyütüp güzelleştiricem. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bir de küpe çiçeğinin rengi,resimdeki gibi kırmızı mı yoksa çingene pembesi mi merak ettim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-03-2009
|
Kırmızı renk direk olarak. Pembe filan değil. Kızılay gibi düşünün o yüzden çok hoşuma gitti benim. Ağaç şeklinde toprağa ekip büyütmeyi düşünüyorum. Kendiliğinden büyüsün. Biraz form vericem ama. En üstten bir kere kesim yapıp dallarını toparlıcam. Nejla hanım ın dediği gibi tenekenin altını kesip öle toprağa oturtucam. Bahçemin bir köşesinde büyüyüp ağaç gibi olmasını beklicem. |
|
|
|
![]() |
|
|