![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Alıntı:
Toprak saksı mükemmel bir fikir zira sizin açık pembe türde toprak saksı içerisinde aynı sıcaklara maruz kaldı.Buna rağmen sıcaklanma belirtisi ya da kötü bir durum göremedim. Benim resmini palyaşmış olduğum küpelim de balkon ortamında 9-10 a kadar sabah güneşi görüyor, sonrasında ise tamamen gölge aydınlık bir yerdeler. Ancak evin içi 30 dışı 40 derece.. ![]() Küpeli severlere toprak saksıyı tavsiye ederim. Ben küpeli türünde henüz kullanmamış olsamda topak saksıda yetiştirdiğim ve memnun aldığım türler var. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhabalar Kupe cicegi sever arkadaslar.. Gecen yil,yigit666 arkadasim,sagolsun,bana bir adet baska tur kupe cicegi fidecigi vermisti.Acaba acarmi diye cok hayiflandim,zira,tum kupelilerden en gec acanlardan biri..Surpriz yapti ve sonuda acti.Ve karsinizda..( adini bilmiyorum) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada,sayin bozo.0606 ya katiliyorum..Toprak saksida daha guzel.Fakat plastik genelde bulundugu ve daha ucuz olmasi,almamiza sevk nedeni..Sayin ardabora,kirmizi yaprak, beyaz fistolu Kupelinize bayildim.Gercegi tum arkadaslarinkisi guzel ( Masallah).. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
Alıntı:
|