![]() |
|
![]() |
#1591 |
Ağaç Dostu
|
Sinirimden oturup ağlayacağım...
Sen o kadar yetiştir, büyüt sonra 9 gün evde olmayınca sana küssünler ![]() 9 günlük tatil sonunda eve döndüğümde bu halde buldum küpe çiçeklerimi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
ana dallar kurumamış ise üzerlerine fısfıs ile ara sıra su püskürtün , kuruyan yaprak diplerinden kısa sürede yeni filizler verecektir . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bilginize ... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Ağaç Dostu
|
Dediğinizi deneyeyim, inşallah düzelirler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Ben sabah akşam başlarındayım.Sıcaktan daha çok nem etkiliyor küpeleri. Bütün yazılanlar küpelere uygulanıyor.Bazıları çok dayanıklı,bazıları çok narin. Baktım boyunlarını büküp sararmaya başlıyorlar komşumun bahçesi çok gölgeli serin orayı küpe çiçeklerime hastahane yaptım. Şimdi revirde çok mutlular. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Ağaç Dostu
|
2 gün gözüm yollarda tek bir kişiden olsun yanıt bekledim. gelmeyince önce bitkiyi içeri aldım. tüm yapraklarının altına baktım. o lekeleri çok minik bir bit ya da örümcek yavrusu gibi bir şeyin yaptığını gördüm. boz renkli minik bir şey. nokta nokta ısırıp yaprağı boşaltıyor. sonra oturup tüm forumu taradım zeytinyağlı sarmısaklı arapsabunlu karışımı yapmaya karar verdim. sarmısak ezmedim K* marka toz sarmısak döktüm, püskürtcüyü daha az zorladı. şu an yapış yapışlar ve süper bir sarmısak kokusu yayılıyor. yapraklarda bir toksik etki yapmadı. görünürde beyaz sinek ya da o böcükten yok. bugün de içeri aldım, dışarısı 41 C. haftada bir uygulayın diye yazmış Mine hanım. bakalım ne olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Ağaç Dostu
|
Sayın SerDag , sizin sorunuz gözümden kaçmış , özür diliyorum . Yeni üyeyken ben de öyle hissediyordum . Soru soruyordum kimse yanıtlamıyordu , resmen görmezden geliniyordu . Sanki görünmez bir yazıyla yazıyordum . Şimdi de bazı başlıklar öyle , geçen yumruköklüler başlığına yazmıştım hiç oralı olmadılar , bazı arkadaşlar orada " egemen güçler " halini almışlar aralarına yeni kimse almıyorlar . Bende yazımı sildim , çok şükür yumrularıma bakacak kadar bilgim var ! Kendi kendinize çözüm üretmişsiniz - tebrik ederim ![]() Kendi adıma tekrar özür diliyorum . Saygılar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Ağaç Dostu
|
önemli değil, yine de çok teşekkür ederim. umarım halledebilmişimdir. aslında konu ilk açılınca herkes herkese yanıt yazıyor, ama 40-45 sayfa olunca acemiler sona kalıyor sanırım. bir de, Forumun arama altyapısı beni zorluyor. arapsabunlu karışımın tarifinin olduğu mesajı arama ile bulamadım. sonunda google'dan aratmam gerekti, onu da unlu bit diye aratarak bulabildim. Düzenleyen SerDag : 01-08-2010 saat 18:58 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Ağaç Dostu
|
Zamanla bunları aşacaksınız , aslında çok kullanışlı bir Forum , yüzlerce sayfalık bir başlıksa söz konusu "Bu konuda ara" seçeneğini kullanın ![]() http://www.agaclar.net/forum/showpos...4&postcount=55 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-03-2010
|
Alıntı:
![]() bakalım kurtulacak mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
küpe çiçeği
![]() ![]() en son açan ingilizlerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Aslında sorularınızı mutlaka okuyorlardır, nitekim ben de SerDag ın sorununu okudum ama kendi küpelerime bir çözüm yolu bulamamışken sizlere bir tavsiyede bulunamadım ![]() Muhtemelen arkadaşlar da ne yapılacağını bilmedikleri için bir öneride bulunamamışlardır. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Günüm, Neemazal ile daha önce Yuccamı ve Arekamı kurtaramadım. Yuccada ilerlemişti ama Arekada çok yoktu, yine de olmadı, 1 hafta boyunca her gün ilaçlamama rağmen. Belki de bana Neemazal diye satılan şey o değildi. Ya da fazla sulandırdım, belki her gün değil her hafta 1 gün ilaçlamam gerekiyordu bilemiyorum... Siz nasıl sulandırdınız, ne sıklıkta ilaçladınız? Aklımda bulunsun, öğreneyim de.. Şimdilik yağlı arapsabunu karışımı işe yaradı gibi, beyaz sinekler ortada görünmüyor. Bakalım ne olacak. İlginiz için teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-02-2010
|
merhaba küpeli severler, arkadaşım bana bir küpeli almış marketten, dışarı çıkar çıkmaz solmaya başladı, balkonum güneşli ve rüzgarlı olduğu için içeri aldım ama hala solgun duruyor ne yapmalıyım. şuan üstünde çiçekleri var ama hepsi solgun ve kurumak üzere,acaba kurtarmak için ne yapmalıyım, birkaç dalını aldım pet şişede koklendirmek üzere ama köklenirmi bilmiyorm. yardım ediiiiinnnn. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
bildiğim kadarıyla güneşi değilgölgeyi ve serinliği severler, yaylalarda çok güzel olur biizm burda, ben de almıştım bir tane balkonuma ama o da kurumaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-06-2010
|
Pazardan iki kök alıp aynı saksıya dikmiştim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|