![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2007
|
Bunlar evde yetiştirme değil.Kendi üretim seralarım var.resimdekiler satış amaçlı bir araya geldiler resimden bir kaç dakika sonra kamyona yüklenip gittiler.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sn. richirich, yolda olanlar İzmir'e de geliyorlar mı? Geliyorlarsa nerelerden temin edebiliriz? Açıkçası deneyeceğim ama, benim yapraktan üretmede pek umudum yok.. O yüzden saksılı almak daha mantıklı geliyor.. Temin konusunda yardımcı olursanız çok memnun oluruz.. Şimdiden teşekkürler. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Mayıs'ı beklerken; Sn. arb73, sizin uyarınızla bugün Koçtaş'tan 2 li bir Gloxinia buldum.. Beyaz.. Piyasada hiç bu rengini görmemiştim.. Bayağı soğan gibi kökler. Patates gibi yuvarlak, küçük bir yumurta büyüklüğünde.. Hatta uyanmaya bile başlamışlar.. Hemen 2 saksıya diktim.. Sanırım bakıma alınan tüm çiçeklerim gibi bunların da her gün tepesindeyim artık. ![]() Aşağıda yeni Gloxinia yumrularımı (yumru doğru mudur bilemedim ama) ve broşüründeki resmini ekledim.. Ve ümid ediyorum; minik yaprakların çıkıp büyümesini ve inşallah açtırmayı başaracağım o güzel çiçeklerinin resimlerini de eklemeyi umuyorum.. Sevgilerimle.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
![]() Bu arada yalın olup olmadığının farkına bile varamadım. ![]() ![]() -Sümbülteber ve Frezya'yı saymazsak ki geçen yıl açtıramamıştım her ikisini de- Yine de ilk kez yumrudan bir ev çiçeği yetiştireceğim için çok heyecanlıyım. Sn.Elfogi ve arb73 teşekkürler.. Bu arada Sn. arb73 Gloxinia'nızın gelişimi konusunda bilgilendirirseniz bizleri ben de benimki ile kıyaslar, varsa hatalarımı düzeltmeye çalışırım.. Ne de olsa soğanlı bitkilerde benden çok tecrübeniz var. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2006
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
![]() Alıntı:
Sn. richirich2, acaba sizinkiler mi? Yoksunuz uzun zamandır.. Sanırım işleriniz yoğunlaştı.. Umarım yine uğrarsınız buralara, gördüğünüz gibi biz hala bekliyoruz.. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
mümkünse antebede gönderin nolurrr karşı ödemeli alabilirim mümkünse lütfen lütfen lütfennnn |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|