agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras)
(https)




Beğeni Düzeni1627Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-08-2012, 20:51   #11
Ağaç Dostu
 
Canan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2012
Şehir: istanbul
Mesajlar: 407
Hah hah Ayşe işe bak, başlıkta in cin top oynuyor Sen çok yaşa Suz-i Dilara Eylül'den Şubat'a deyince anlayamamıştım, onun Van'da olduğunu yine unutmuşum. Enzim ve kompost konusu gerçekten harika ve detaylı bir konu. Benim yerim olmadığı için yapamayacağım sanki. Ama öğrenmek istiyorum gerçekten, konu sadece bitki değil, atık su, kirli su temizliğine kadar gidiyor, çok hoşuma gitti.
Küpe çiçeği için ne karın ağrıları çektim burada http://http://www.agaclar.net/forum/bahce-sus-bitkileri/1545.htm 91.sayfada var. Senin zorlanacağın nokta küpe kızın Mersin sıcağına dayanamaması olabilir, başlıkta kökün etrafını sıcaklayınca buz torbaları koyan, Mersin'den yaylaya getir götür yapan, plastik değil toprak saksı da çözüm bulan bir sürü deneyimli arkadaş var. Bir de felaket böceklenebiliyor, güllere yaptığım gibi hergün klorlu musluk suyu ile fısfıs yapınca engel olabiliyorum böceklenmeye.
Bence de ekmeyelim hemen, bozulma belirtisi yok henüz, ne kadar gelişirse o kadar iyi. Bir de emin değilim ama bu bitki galiba çokça yapraktan besleniyor, bilgi de değil sadece his. O yüzden yaprak seyreltmeyi büyüklerden yapma, çok yapma bence.
Nöbetçi Çiçekçi süper


Düzenleyen Canan : 26-08-2012 saat 22:07
Canan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026