15-12-2010, 21:22 | #93 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben de kara kedileri çok severim ama siyah kedilerin genelde sık ve kısa tüyleri olur. Benim kızım üstüne üstlük bir de uzun tüylü, yumuşacık |
|
16-12-2010, 09:33 | #103 | |
Moderatör
|
Alıntı:
Etmiyorum, hatta kucağıma alıp da okşarım gıdılarını. Ama nederseniz deyin, koyun koyuna yatamam. Nefesini yüzümde hissetmek mi ? Ihhhh. Bir arkadaşım var, evinde siyam kedisi var adı da Siyamî. Manyas'da bize gelirken üşümesin diye Siyamiyi montunun içine alır. Kendi kafasının altında boynunda Siyaminin kafası. Evde de yatarken Siyami gelip kocasının baş ucundan atlayıp aralarına giriyormuş, bir de gerinerek yatıyor ki sorma diye anlatırken bile fena oluyorum. Valla kocamla arama sadece torunlarımı alırım yatakta. Ne Siyami ne de Tekir girebilir. |
|
16-12-2010, 10:35 | #105 |
Ağaç Dostu
|
Çok yaşayın Güler Hanım, beni çok güldürdünüz Horlamıyor,mırıldıyor.. Ben bırakın horlamayı nefes sesine bile dayananam. Ama onun o mırıldaması beni öyle mutlu ediyor ki, kendimi sakin ve huzurlu hissediyorum. Geçenlerde dehşetli başım ağrıyordu, ne ilaç içtimse de geçmedi. Bütün perdeleri kapatıp yattım. Bir de baktım ki gelmiş,benim ayak ucuma kıvrılmış.. Sıcaklığı,mırıl mırıl sesi beni gevşetti. Nedensiz gülümsemeğe başladığımı fark ettim.Yarım saat sonra baş ağrım son derece hafiflemişti... Ama sizi de anlıyorum. Benim de çevremde sizin gibi hisseden insanlar var çünkü. Onlar geldiğinde ayak altında olmamasına dikkat ediyorum. |
16-12-2010, 11:01 | #107 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
16-12-2010, 11:52 | #108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Mırnav TV sunar!! Paşa ile uyuma dersleri - Bölüm 1: Evet arkadaşlar, milli sporumuz olan yatmanın inceliklerini sizlerle paylaşacağım programıma hoşgeldiniz. Bu göstereceğim hareketi mümkünse yumuşak bir yatakta, tercihen sıcak bir ortamda yapmanızda fayda var. Şimdi gerekli ortamı hazırlayıp kanepenin üzerine sırt üstü uzanıyoruz, kafamızı geriye doğru büküp kuyruğumuzla aynı hizaya getirdikten sonra sol ön ve arka patileri iyice gergin bir şekilde uzatıyoruz. Böylelikle vücudumuzun sol kısmı iyice gerilecek, uyurken kalori yakacağız yani bir patiyle 2 kuş avlamış olacağız. Evde bizimle beraber yaşayan insan yaklaşıp rahatımızı bozmaya kalkışırsa kafasına rahatça indirebilmek için sağ patimizi büküp tüylerimizin arasında bir yerde iyice saklıyoruz. Evet, gerekli pozisyonu aldıysanız beklemeden uykuya dalabilirsiniz. Uyanınca yavaş adımlarla kanepenin diğer tarafına geçip aynı şekilde sağ tarafınızı esnetebilirsiniz. Bir başka programda görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın!! Not: İnsan evlatlarının özenip bu egzersizleri denemeleri tehlikeli ve yasaktır, bu uyarımı dikkate almazsanız ah boynum vah belim diye ağlarsınız zavallı gibi |
16-12-2010, 12:05 | #109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2009
|
Çok kedimiz oldu ama bu yatış şekli (büyük bir başarı ) ilk defa gördüm |
16-12-2010, 12:43 | #110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Ama bu kedi değil ki! Bildiğin tüy yumağı Yanımda olsa o göbüşü seve seve bir hal olurdum herhalde |
16-12-2010, 18:11 | #113 |
Ağaç Dostu
|
Beni de çok güldürdün Güler. Benimki çok derin uyuduğunda horluyor Onlar da hoşlanmıyor zaten, kendilerini ayarlıyorlar, nefesini hiç yüzümde hissetmedim. |
16-12-2010, 18:32 | #114 |
Ağaç Dostu
|
Hava buz gibi olacak, yağmur damlaları cama vuracak, kanepede tv karşısında hafifçe ürperip üzerinize yumuşacık bir battaniye alacaksınız, ısınmaya başlayınca hafiften içiniz geçmek üzereyken kediniz gelip ayak ucunuza kıvrılacak, beraberce kestirilen 1 saatlik şekerlemeden daha güzel ne olabilir? Bayılırım |
16-12-2010, 19:02 | #115 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Alıntı:
|
|
16-12-2010, 21:31 | #116 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Sevgili elek biz masaüstü bilgisayar kullanırken Zarife gelip fareyi tuttuğumuz sağ kolumuz üstüne yatmaya bayılırdı. Kendince benimle ilgilen çok baktın ona derdi. Zarifenin herkeste sevdiği şey farklıydı. Babamı sevmezdi gerçi ama benim göğsümde annemin yastığında ablamın ayakucunda yatardı. Ayrıca kendisini temizler gibi yüzümüzü yalayarak bizi temizlerdi. Hatta bir gün kaşımı yalarken kendinde bit ayıklar gibi kaşıma-etime değmeden kıtlama yaptı. İşte o zamanlar zarifenin bizi bizim de zarifeyi en çok sevdiğimiz zamanlardı... Biz mecburen onu yanlız bıraktıkça küstü hırçınlaştı nefret etti bizden. Sonra da sokağa salmak zorunda kaldık :/ |
16-12-2010, 22:00 | #117 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
16-12-2010, 22:40 | #118 |
Ağaç Dostu
|
Bu resim MMX kahvesinden. Sayın Celal Sungur eklemiş. O kadar güzel ki, dayanamadım, belki herkes kahveye girmiyordur diye buraya da linkini aldım )) http://www.agaclar.net/forum/showthr...553#post727553 |
17-12-2010, 18:07 | #120 |
Ağaç Dostu
|
Öyle bir tehlike ufukta belirirse hemen beni çağırın. Kendimi seve seve feda ederim |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|