![]() |
|
|
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Ah şu pencere gerçek bir eve ait olsaydı ve ben de içeriden, tam saksıların arasından poz verebilseydim sizlere. Ne yaparsın hayat adil değil işte arkadaş, bize de boynumuz bükük sokaklarda yaşamak düştü... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon, Gönderdiğin fotğraf ve içerdiği mesajlar karşında ne diyebilim diye düşünürken; Tost yiyen "çekirgeyi" görünce şunu diyebilirim dedim. Güzel fotoğraf her zaman bulunur, senin çektiğin kare NADİREN.(mesaj no.12) Sıra dışı fotoğraflarını bekliyorum. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 19-10-2010
|
Hafta sonu Atatürk arboretumunda yeğenim ördekleri beslerken pek mutlu oldu. Tabii ördekler de en az onun kadar mutluydu. ![]() Hep onlara atıyorsun, bu tarafa da at. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ferda Ülkümen, 56 nolu fotoğraf ve ilgili mesajın, değil tebessüm ettirmek; Kahkahalarla güldürdü beni. Diğer fotoğraflar da mesajların çok uygun olmuş ama ben halâ "anne ve kızına" gülmekteyim. Ne olur ara sıra uğra bu sayfaya. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Hocam çok sevimli bir başlık olmuş. Sizlerin de diğer arkadaşların da ellerinize, yüreğinize sağlık. Hepsi çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|