18-12-2010, 11:51 | #122 |
Ağaç Dostu
|
|
18-12-2010, 13:31 | #123 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-04-2008
|
Köpek dersin, nasıl da biliyor yaptığı şeyin bebeği mutlu ettiğini ve yapmaya devam ediyor |
18-12-2010, 19:30 | #125 |
Ağaç Dostu
|
Ben üç tane fotoğraf yüklüyorum. İlk olan kedi çok farklı bir kedi idi. Nereye gitsek peşimize gelirdi. Kazayla kuyruğuna basmıştım, öyle bir ses çıkarmıştı ki, içim gitti(sesin fazlalığından değil tabi). İstanbul'a dönünce kediyi kaçırmışlar. İkinci fotoğraf ilkinden 2 sene sonra çekildi sanırsam. Onlar da ortada yok En son fotoğraf bu yıl çekildi. Habire miyavlıyor. Ayrıca bu kedilerin hiç biri bizim değildi. Komşularımızın, ama çoğunlukla bizim bahçemizde duruyorlardı. |
18-12-2010, 20:42 | #126 |
Ağaç Dostu
|
Resimleri gördükçe özlemim artıyor |
18-12-2010, 23:11 | #127 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
|
18-12-2010, 23:55 | #129 |
Ağaç Dostu
|
|
19-12-2010, 01:20 | #130 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili betito, 126 nolu mesaj ve fotoğrafların yaşadığın tatsız olayları içeriyor. Hayvanların başına gelen tatsız olaylar, senin gibi hayvan dostu olan herkesi çok üzüyor. Konunun başlığı: "Gülümseten anılar" sayfayı bir kere daha gözden geçirirsen, fotoğrafların altına, hayvanları konuşturan kısa ve esprili kısa cümleler koyuyoruz.Yani bir anlamda fabl yapıyoruz. Yüklediğin güzel kedi fotoğraflarının üstüne ya da altına, onların dilinden mesaj yazarsan daha anlamlı olacaktır. Mesala 3. fotoğrafın çok güzel ve anlamlı. Kedi, şöyle bir şey söyleyebilir. " O kadar yorgunum ki.. Bir köşeye kıvrılamadım. Ayakta uyuyorum." |
19-12-2010, 13:07 | #132 |
Ağaç Dostu
|
Madem konumuz çocukların dünyasında hayvanların yeri ben de çocukluğumdan bir anımı paylaşayım... Ben dört- beş yaşlarındayken Çakır isminde bir köpeğimiz vardı. Ona kömürlükte bakıyorduk, bir avcı köpeğiydi. Bir gün sabah kahvaltısından sonra ablamla beraber Çakıra yemek götürmeye gittik. Annem de bana çikolatalı ekmek yedirmiş ama yüzüm öyle bir haldeki çikolata mı beni yemiş ben mi çikolatayı yemişim belli değil Ablam Çakırın yemeğini tabağına koyarken ben de ayaklarımın üzerine çökmüş onu izliyorum. Çakır da bana bakıyor. Ama tabi hayvanın niyetini nerden bileyim, ben de ona bakıyorum. Ne olduğunu anlamamla yüzümü yalaması bir oldu Nasıl eve koşup yüzümü sabunladığımı bilmiyorum. Girdiğim şoku gören ablamın kahkahası bini bir para Kedilerin ve köpeklerin sevme şekli genellikle yalamak oluyor. Zarife de yüzümü yalardı ama ağız çevresine kesinlikle yaklaştırmazdım. Bazen internette görüyorum. Çocukların ağzının içine giriyor hayvanlar. Ebeveynlerin buna izin vermemeleri gerekir. Böyle işte.. Sağlıcakla kalın |
19-12-2010, 14:52 | #137 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nariel, Başlığın içeriğine uygun çok güzel fotoğraf ve mesajlar yüklemişsin. Teşekkür ederim. Favorim, 135 ve136. mesajdaki fotoğraflar. Çünkü böyle kareler kolay yakalanmıyor. Böylece, bu başlığın bir anı anlatma köşesi olmadığına da ÖRNEK vermiş oldunuz.Eline sağlık. Sevgiler.. |
19-12-2010, 16:08 | #139 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sakagun, Emin ol yükleyeceğin fotoğraf ve mesajlari dört gözle bekliyorum. Çünkü, fotoğraf ve tamamlayıcı cümleler yerine "cuk" otuyoruyor. Yine beni çok güldürdün. Bu kareyi sen mi çektin? Çok güzeller, hele o utangaç olana bayıldım.. Sevgiler.. |
19-12-2010, 22:48 | #145 |
Ağaç Dostu
|
Limon ablamın "tırtılları" çok çalışkan olabilirler ama, benim kadar modayı takip etmedikleri belli oluyor. Hepsi tek renk giyinmiş, benimki puantiye. Düzenleyen hozat : 21-12-2010 saat 22:51 |
20-12-2010, 01:53 | #148 |
Ağaç Dostu
|
İsmim, "temel kurbağası" Hozat ablam beni ilk gördüğünde çok şaşırdı. Yanındaki arkadaşına; _Ne biçim kurbağa bu? Yerinden kıpırdamıyor.Üstelik çok ta tombul dedi. Çok gücüme gitti. Kırıldım kendisine,yine de duvarın dibinden ayrılmadım. Bir çubukla beni dürtmesine bile katlandım. Adımı tembele çıkardı, birde isim taktı "şişko" diye. Ama ben bunu onun cehalatine veriyorum. Gece olunca çok hareketli olurum, sivrisinek bırakmam evin çevresinde. Evet, tırtıllar kadar modayı takip etmiyorum.Hep kahverengi giyiniyorum, rengimin temele uyması gerkiyor da ondan. Bende ona isim taktım. CAHİL işte ne olacak. Düzenleyen hozat : 20-12-2010 saat 10:02 |
20-12-2010, 10:11 | #150 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Güler Hanım, Hani hep derler ya" içininizdeki çocuğu yaşatın" diye belki ondandır ilgi çekmesi. zaten başlığı çoçuklardan yola çıkarak açmıştım. Çok güzel mesajlar geliyor. Bu gidişle La FONTENE rakip olacağız. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|