agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni271Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-09-2010, 20:14   #11
Ağaç Dostu
 
idris şenol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-05-2009
Şehir: EDİRNE
Mesajlar: 1,576
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
İyi de lâf mı sevgili idris şenol. Hocam ile cemal.S ve hanımları bu kebabı pişirip de bizlere ikram ettiler. Bilmiyorum fotoğraflarımızı gördünüz mü sitede?
Şahene olmuştu, önce çatal bıçakla yemeğe başladık ama sonunda bütüm millet elle girişti.

Daha sonra eşim bu ocaktan sipariş etti, bize de siz karışmayın ben öğrendim ben pişireceğim dedi. Oysa Oğuz yumurta kırmasını bile bilmez.
Evet bize hazırladı, çoluk cocuk yedik ama kimse de aaaa çok güzel olmuş diyemedi çünkü yarı pişmiş yarı yanmış etleri şikayet etmeden yemek hoş değildi gerçekten.
Ocağımız depoda bir köşede istirahatte.
güler hanım, bizde akşam deneme amaçlı tokat kebabı yapmaya çılıştık
dediğiniz gibi tecrübe isteyen bir iş bizim etlerinde birkısmı kurudu
birkısmı az pişmiş çocuklar çekeley çekeleye yemeye çelıştı
biz iyisim sayın selahattin yılmaza bu iş devredelim

idris şenol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025