![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Alıntı:
Tuz bile koyulmamalı.Tuz koyarsan et suyunu bırakır.Tuz pişirilmeden evvel ete serpilir ve et tuz ile biraz ovulur o kadar. Sen etleri başında dövdüğün için ezmişsin.Hücreleri ezilmiş kan çıkmış.Birde tuzladığın için iyice suyu çıkmış pişerken. O nedenle de kurumuştur. Antrikot yassı büyük parça olduğundan rulo yapılırsa iç kısmında kalan yüzlerinin dışına göre pişmeme tehlikesi olabilir.Et homojen pişmeyebilir. En iyisi antrikotu yaprak şeklinde iken ,iki şişe birden geçirip sallamak ama öncelikle kuyruk yağlarını koysaydın üstüne derim. Yine de görüntüler ve lezzeti paylaştığın için bizlere fikir verdiğin için teşekkürler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|