agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Et Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 5 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Sevgi Durul
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen hosseda
  • 6 Gönderen hosseda

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 02-12-2012, 22:36   #7
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,331
Galeri: 3
Çömlek kebabından bir kaç fotoğraf :

Yukarıdaki sayın SDurul'un yazdığı tarife uydum, yeni aldığım kübün kapağını hamurla sıvadım. Birbuçuk saat sonra açtım ama etler pişmemişti. Bu defa kapağı folyo ile sararak ve ateşi biraz canlandırarak yarımşar saat olmak üzere devam ettim pişirmeye. Tam 4 tane yarım saat sonra etler tabakta göründüğü gibi oldular. Çok lezzetli ve lokum gibi bir kebap oldu.

Dananın kol tarafından büyük parçalara ayrılmış ete sadece tuz, karabiber ve kimyon ilave ettim. Bunun yanında yarım fincan kadar zeytinyağ ile bir fincan kadar sıcak su kondu kübe.

Eklenen Resimler
   
hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025