![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: En çok hangi balığı tüketiyorsunuz | |||
Hamsi |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 28.33% |
İstavrit |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 7.50% |
Barbun |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 8.33% |
Lüfer, Çinekop, Kofana |
![]() ![]() ![]() ![]() |
17 | 14.17% |
Kalkan |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 0.83% |
İzmarit |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Torik |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Palamut |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 2.50% |
Levrek |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 17.50% |
Uskumru |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 5.00% |
Çipura |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 15.83% |
Oy Verenler: 120. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2010
Şehir: Yalova
Mesajlar: 10
|
Biz balık avlamayı seviyoruz bu yüzden mangal bizim için vazgeçilmez bir şey... tutuğumuz balıkları önce temizleriz (tatlı su balığı sazan) bu tekniği fırında yaparız... balığın üstünü çizeriz tepsiye koyarız balığı her tarafına domates,soğan patates keseriz yuvarlak kesilirse daha iyi olur...sosu domates salçasını sulandırarak ketçap kıvamına getiririz... balığın pişmesine 10dk kala sosu üstüne dökeriz... sonrada yemeğe hazır ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|