agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni81Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 03-03-2015, 09:06   #11
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Sıcak ortamda çalışınca hamur akışkan bir hale gelir. Bu nedenle ortam ısısı yüksekse acele etmekde fayda var. Ortam ısısı düşükse daha rahat çalışılıyor...

Ben aktarma işlemi için kendi imalatım olan bir kürek kullanıyorum. Yapışma falan ara sıra olsa da genelde iyi iş çıkartıyor...

%100 su oranlı ekmeği de ben bu sayede Tancereye aktarmayı başarıyorum...

Bu oran imkansız gibi görünse de alışınca hiç de zor olmuyor...


Fikir vermesi açısından %100 Su oranlı Ekmeğim:





Kiraz ve Ozlem A beğendi.
TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025