agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-02-2015, 09:55   #1
Ağaç Dostu
 
iynk's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 134
Benim ekşi mayada sizlere ömür. 4. gün su ile maya ayrışmış. 3-4 saatte bir karıştırılması gerekiyormuş bu durumda. bende işyerinde olduğum için karıştıramadım. akşam eve gittiğimde nahoş bir koku vardı. Bozulmuştur diye sonlandırdım. Yeniden başlıycam artık

Tebrik ederim Sayın Özlem A. Sizin yapacağınız ekmeği merakla bekliyorum. Takipteyim

iynk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-02-2015, 10:43   #2
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
En garantili yöntem "suyunu az tutarak yapılan" yöntemdir...

Kolay kolay sorun çıkartmaz...

TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:33.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025