agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-02-2015, 05:47   #1
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn Mesajı Göster
Benin ekşi maya sizlere ömür. 3. gününde üzerinde küfümsü bir yapı oluşunca çöpe attım. Biraz yoğun olunca ve hali hazırda elimde ekşi maya da olunca tekrardan başlamadım. Ama en kısa zamanda tekrardan denemek istiyorum.

Eklenti 538084
Mayanızın zayî olmasına üzüldüm...

Unda bir sorun olabilir...

Gerçi elinizde kullandığınız ve memnun olduğunuz Ekşi Maya 'nız varsa yenisine de pek gerek yok. Ben de 2 yıldır aynı ve tek mayayla devam ediyordum. Şu anda 2 mayam oldu... Yer yer değişikli olarak kullanırım...

2 Mayayı beslemek ve saklamak da başlı başına bir sorun. O nedenle ihtiyacınız olduğunda veya değişiklik aradığınızda tekrar deneyebilirsiniz...

bahcedenn beğendi.
TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025