agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 22-02-2015, 21:58   #11
Ağaç Dostu.
 
bahcedenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,361
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ozlem A Mesajı Göster
Sayın TigerX, rehberliğiniz sayesinde oldu, çok teşekkürler. Benim mayalar yarın hazır olacak anlamına mı geliyor bu? Öyle ise, hemen ekmek yapmam lazım herhalde..

Diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?
Benin ekşi maya sizlere ömür. 3. gününde üzerinde küfümsü bir yapı oluşunca çöpe attım. Biraz yoğun olunca ve hali hazırda elimde ekşi maya da olunca tekrardan başlamadım. Ama en kısa zamanda tekrardan denemek istiyorum.

Name:  IMG_20150218_234442.jpg
Views: 593
Size:  47.9 KB

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025