agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni219Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 18-02-2015, 21:17   #1
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi iynk Mesajı Göster
Sabah baktığımda, yandan ve alttan görünen kabarcıklar daha fazla idi. Akşam besleme yapayım bakalım, umarım sıkıntı yaşamayız.

Koku konusundaki tespite kesinlikle katılıyorum. Kızımın bebekliğine gittim resmen

Maya kabardığı esnada gözenekli olacaktır. Kabarma işlemi bitip de, tekrar sönmeye başlayınca gözenekler de normal olarak kaybolacaktır. Bu nedenle 24 saat içerisinde ne kadar kabarıp, sonrasında ne kadar söndüğü bize mayanın durumu hakkında bilgi verecektir..

Koku olayı ise herkeste aynı olduğuna göre gidişat güzel...

TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
ekşi maya, ekşi maya yapımı, tartine, tartine sourdough


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:16.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025