agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Hamurişleri, Tatlılar, Çerezler > Ekmek
(https)




Beğeni Düzeni54Beğeniler
  • 4 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen TigerX
  • 2 Gönderen bahcedenn
  • 2 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen iynk
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen malina
  • 3 Gönderen TigerX
  • 1 Gönderen malina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-02-2015, 16:54   #8
Ağaç Dostu
 
TigerX's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2006
Şehir: Gaziantep
Mesajlar: 188
Galeri: 1
Bizi ilgilendiren Protein değeri kırmızı ile işaretlediğimdir...

Kül oranı %0.65 olan ekmeklik oluyor. Biz ekmeklik bulamasak %0.55 olanı da kullanabiliriz. Nasıl olsa Tam Buğday kullanacağımız için sorun teşkil etmez...

Eklenen Resimler
 
TigerX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
ekşi hamur, ekşi maya, ekşi mayalı ekmek yapımı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025