agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Egzotik Meyveler
(https)




Beğeni Düzeni257Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-10-2012, 08:51   #11
Ağaç Dostu.
 
tourkana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,494
Galeri: 21
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi agozce Mesajı Göster
Lezzeti nasıl?
Birkez daha belirtmeliyim ki , bu meyveler dalından koparılıp hemen yenmiyor, koparıldıktan sonra 5-10 gün arası bekledikten sonra olgunlaşıyor.

Kabuğunda bana anason ve karanfili çağrıştıran bir koku geliyor, bu yüzden soyarak yemenizi tavsiye ediyorum.

İç kısmında adını da buradan aldığını biliyorum, etli katmanın içinde kaymak kıvamlı jelimsi bir bölge var. Etli katman ayva-kivi , kaymak kısmı ise olgun armut ve elma aromalı geldi bana.

Ama herşeye rağmen tarif edilecek bir tat değil, tattırdığım kişilerde yarıya bir beğenme oranı var. Bana sorarsanız çok beğendim, bazen durduk yere canım çekecek kadar Adresinizi yazarsanız biraz gönderebilirim , bakalım siz ne tatlar çıkaracaksınız.

tourkana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:14.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025