Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu
Meyveyi hiç tanımıyordum.
1. yaptığımda internette soyulmadanda yapılır diyordu bal yaptım içine attım hiç beğenmedim. Kabukları sert kaldı.
Bu akşam 2. tarifi denedim
Haşladım, meyveleri süzgeçle çıkardım tenceredeki suyuna göz kararı şeker, 1 limon suyu,
az toz zencefil ekleyip bal yaptım suluca olsun çok jöleleniyor.
Meyveleri bu bala attım.Kıvamını kontrol ederek biraz daha pişirdim.
Aroması çok güzel. 2. tarifi beğendim.
|
Biz daha toplamadık.
Sanırım birkaç kilo çıkar. Geçen yıl meyve olarak tüketemedik ve çürüttük. Sizin reçelinizi görünce eşim merak etti. Bende sordum.
Sağolun.
İnternet bağlantımdaki sorun nedeniyle, sitemizede pek giremiyorum. Ama şu an sorun yok gibi. İnşallah bu mesajımıda gönderebilirim.
Tekrar teşekkürler. Afiyetle yiyin.
