![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
Tahminimce USPS Express ile yollanırsa bir sorun çıkmaz,daha doğrusu her kargo sisteminin Express'i kullanılırsa sorun çıkmaz.Ancak bunun fiyatları da sırf kargo olarak 70 tl civarlarında,yani kıyarım derseniz ala Benim size tavsiyem Gliricidia sepium - Madre de Cacao 30 Seeds | eBaybu bitkiden almanız.Niye diye soracaksınız ? Ben kakao bitkisi diye getirdim yanlışlıkla ancak çok memnun kaldım,2 gün içinde normal orman toprağında çimlendi şimdi de 4.ayında gayet iyi durumda.Yetiştirmesi de kolay verdiği zevkte fazla.Tabi benimkisi sadece bir öneri ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha doğrusu kaybolursa sorun olursa mesele bize patlar.Ancak bunu USPS Express + Pytoyla almak lazım ki bu da kişi başı 40 dolar yapar tahminimce |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yani derseniz ki alacağım ben ısrar ediyorum Haziran ayında alabilirim sizinle,şimdi alamam çünkü jabuticaba filizleri getiriyorum. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Yok almayı düşünmüyorum, sadece misal olarak verdim. Bu bitkinin getirtilebilir olduğunu göstermek istedim. Ancak şunu söylemek isterim, eBay'da 114 defa alışveriş yaptım, büyük çoğunluğu tohum veya canlı bitki, Plumeria hariç hiç bir bitkiye sertifika gerekmedi. Sertifika sadece maliyeti arttırıyor. Bitkiniz gelince onu uygun süre antifungal ve antiseptik ilaçlarla terbiye edip dikersiniz. Elinize de bundan önce eldiveninizi takarsanız kendinizi de korumuş olursunuz. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|