![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2011
|
Alıntı:
![]() Charlie'nin Cikolata Fabrikasi Haftanin konusu cikolataysa cikolatayla alakali izlenecek birseyler de olmali ve ****** akla ilk gelen film Charlie and the Chocolate Factory.Ben filmin 1971 versiyonunu daha sempatik buluyorum,hele oradaki Umpa Lumpa'lar daha tatli bence.Fakat elbette ikisde izlenmesi gereken filmler.Charlie'nin hayati aslinda bize pek cok konuda umut veriyor,belki de sans bizi bir yerlerde bekliyor,mesele onu bulmakta Umpa Lumpalardan bahsediyorsak onlarin sarkisindan bahsetmeden gecmemeliyiz,buyrun merak edenlere,hatirlamak isteyenlere sarkinin sozleri:OOMPA LOOMPA DOOMPADEE DOO I'VE GOT A PERFECT PUZZLE FOR YOU OOMPA LOOMPA, DOOMPADAH DEE IF YOU ARE WISE YOU'LL LISTEN ME WHAT DO YOU GET WHEN YOU GUZZLE DOWN SWEETS EATING AS MUCH AS AN ELEPHANT EATS WHAT ARE YOU AT GETTING TERRIBLY FAT WHAT DO YOU THINK WILL COME OF THAT I DON'T LIKE THE LOOK OF IT OOMPA LOOMPA DOOMPADEE DAH IF YOU'RE NOT GREEDY YOU WILL GO FAR YOU WILL LIVE IN HAPPINESS TOO LIKE THE OOMPA LOOMPA DOOMPADEE DO DOOMPADEE DOO Peter Ostrum,bu sirin Charlie simdi nerelerdedir ne yapiyordur diyen abilerim ve ablalarim icin kendisi simdi bir veterinermis,hayvansever dogada severdir diyoruz ve kendisine mutluluklar diliyoruz ![]() Ve gelelim benim aldigim kakao tohumlari,bana icindekiler vicik vicik kivamda degil normal kivamda geldiler.1 hafta icinde cimlenmeleri umuduyla vesikaliklarini da yuklerim bu hafta icinde.Ayrica kucuk bir not evde ucra bir kosede sadece tek bir gliricidia sepium tohumu cikti.Olsun sansimi deneyim diyen ilk arkadasimiza tohumu alici odemeli yollayabilirim.1 tane de kakao tohumu yerlestiririm arasina anali babali buyutur ![]() |
|
|
|
|
| Etiketler |
| kakao, kakao fidanı, kakao meyvesi |
|
|