![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2022
|
Facedeki bir tohum grubundan kahve tohumu gelmisti. Krem rengi gibi kabuk vardi ustunde. Internetten biraz arastirip. Ilk tohumu gecen yil ekmistim. Gec cimlenir falan yaziyordu. Bekle bekle aylar oldu. En son 3-4ay sonra biraz eseledim topragi curumus. Bu yil ozel fide karisim topragi aldim ustune dogal ve guzeldi; bi daha ektim kahve cekirdegini. Henuz 1 ay olmadi bekliyorum pek umidim olmasa da. Adanada yasiyorum bu arada. Yazan tum bilgleri de yaptim ama ilkinde niye olmadi anlamadim. Ikinciyi basarabilirim umarim. Yetistirebilenleri de tebrik ediyorum. Tohum alabildiginiz zamanlari da gorebiliriz umarim 🙋🍁 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
çiçeklerin açması haziranın 20 sini buldu. geçen yıl nisan sonu mayıs başı gibi açmışlardı. şu an yine kuzey cephede sadece sabah güneşi gören bir yerde duruyorlar. çiçeklerin çoğu dalların uç taraflarında açtı. daha homojen ve sık bekliyordum ama olmadı. asıl yoğunluk beklediğim daha eski odunsu dallarda açmadı. kışı haftada ya da 10 günde bir sulanarak geçirdiler. şu an 3 yaşındalar. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2019
|
çiçeklerin son halini paylaşıyorum. bahçede olduğu için dışarıdan kulak çöpü ya da boya fırçasıyla müdahale etmedim. tozlaşma ve kendi kendini dölleme başarılı görünüyor. |
|
|
|
![]() |
|
|