agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Sebzeler > Domates
(https)




Beğeni Düzeni555Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-09-2011, 16:15   #11
Ağaç Dostu
 
h.ışık's Avatar
 
Giriş Tarihi: 24-06-2010
Şehir: Ankara
Mesajlar: 413
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahtiyar02 Mesajı Göster
Babanızın ellerine emeğine sağlık.Bizde Kavun ve karpuz çeşitleri olgunlaştığı zaman meyvenin sap kısmı suyunu çekmiş bir görüntü veriyorsa olgunlaşmıştır demektir.Sizin kavun çeşidi ankaranın deşti kavunu bende çok severim.Sevgili dostlarımdan Minarislim bana süpriz yapıp göndermişti. Bu yıl ne yazık dolu telef etti.Gelecek seneye denemeye devam.
Saygılar.
Karpuzlarda sap kısmının orada küçük yaprakçık gibi yeşil uzantılar ve iğne gibi uzayan ve bir yerlere tutunup kıvrılan aksamları var. Yeşil aksam kurumaya başladığında karpuz olmuş demek, biraz daha geçirirseniz içi boşalmaya başlıyor.
Ancak kavunda bunlar yok. Ayrımınıda bilmiyoruz.

Sizin deşti kavunlarn telef olmasına çok üzüldük. Seneye tekrar üretmeyi denersiniz.

h.ışık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025