![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Haydi hayırlısı...Bu iş masterla başlar, doktora, Yrd.doç.,Prof.luğa kadar gider. Tez konusunu "Türkiye'de ekoköy kurulmasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri" seçerseniz bizim için çok iyi olur ![]() Ekoköyün realize edilmesi işinde gerek Dünyada gerek Türkiyede alınmış mesafeler var, bence sıfırdan başlamak yerine alınmış mesafeler üzerinde işlem yapmak daha mantıklı. Örneğin kooperatifçilik... Gerek İmece evi gerek güneş köy bu aşamada... Şimdi kooperatifçiliğe ulaşmak için bizim oturup 2-3 yıl üzerinde konuşmamıza gerek yok derim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2008
|
Selam arkadaşlar, Az sonra dersim var. Öğleden sonra ya da yarın daha ayrıntılı yazacam. Tohum toplarının durumu, mantar, bal, permakültür vs.. hakkında söylenecek çok şey var yapılacak daha da çok şey var (ve fakat ne yazık ki hepsi için zaman yok ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Selam herkese! Bu arada, Nevsun ile birlikte kökleyip aşırdığımız çilekleri saksıya dikmiş durumdayım. Orada dışarıda yaşadıklarına göre burada da balkona açık havaya koyayı dedim. Aşağıda, resimde gözüktüğü gibidirler efendim (herkese selamları var! ![]() Belki faydası olur diye dün gidip Bauhouse'dan perlit vs de aldım. İşallah tutarlar diyorum, başka bir şey demiyorum!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| tohum fide |
|
|