![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu durumda bahçede yapılacak mangalda, sizin istiridye mantarlarını yeriz, kalanı TOKİ konutları civarında satarız. Ama asıl satış tıbbi mantarlarda oluyor, özellikle shiitake mantarı yok satıyor bügünlerde, söylemedi demeyin. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-10-2008
|
Alıntı:
Yakin zamanda bahceye gitmeyi cok istiyorum (tohum topları ne oldu, ıspanaklar çıktı mı?...) Fakat gruba yazıp "şu gün gidelim" demeye cesaret edemiyorum, havanın ne olacağı belli olmuyor. Acaba yine denesek mi? Bir de 7:00 yerine 9:00 dolmuşunu mu hedeflesek? Sabahın köründe boş yere kalkmış olmayız. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Teşkürler efenim!... ![]() valla ben ve evdeki mantar kitim, son hız devam etmekteyiz mantar yetiştirme denemelerine (bkz. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3094) Eğer olumlu sonuç alırsak, kompost vs alıp bahçenin bir köşesini mantar bahçesi haline getirebiliriz pekala. Talibim arkadaşlar! ![]() not: benim için hafta sonu bahçeye gidiş için uygundur. Hava kötü olursa da iptal ederiz gene, ne yapalım... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
bu arada şimdi hürriyet gazetesine baktım, "hafta sonu da donacağız" diye başlık atmış ankarada cumartesi öğlen en yüksek sıcaklık 8, pazar da 11 derece ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| tohum fide |
|
|