![]() |
|
|
Anket Sonuçlarını Göster: GDO'lu besinler tüketmek ister misiniz? | |||
GDO'suz olduğunu bilmek istiyorum |
![]() ![]() ![]() ![]() |
243 | 98.38% |
Binde dokuza kadar GDO'lu içerik benim için sakıncasızdır |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 0.81% |
Benim için olmuş, olmamış farketmez |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 0.81% |
Oy Verenler: 247. Bu ankete oy veremezsiniz |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-03-2012
Şehir: ANKARA
Mesajlar: 209
|
Alıntı:
![]() Sayın Serpent'in de ifade ettiği gibi bunların hepsi farklı şeker, yani karbonhidrat molekülleri. Çeşitli teknolojilerle ve doğal yollarla elde edilebilir. Birinin veya diğerinin zararlılığı da ayrıca tartışılabilir. Ama şeker ve türevleri GDO yokken de vardı, şimdi de var, gelecekte de var olacak. Burada GDO'yu suçlamak için şekeri gündeme getirmenin ne gibi bir mantığı var anlamak mümkün değil. Emin değilim ama nişasta bazlı şeker veya pancardan üretilmiş şeker kullanma tercihi tamamen gıda teknolojisinin ekonomik ve teknik nedenlerle yaptığı tercihler... GDO ile falan ilgisi yok. |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|