![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Sayın Yücel Özlem size gerçekten inanamıyorum. Yazdığım linkte zaten herşey yazılı. Sizler konuyu saptırma konusunda uzmanlaşmışsınız. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey, Pelin, Allah aşkına bitirelim artık bu tartışmayı, lütfen kapatalım bu konuyu. Çok sevdiğim insanların bu tarz tartışmalara girmeleri kahrediyor beni. Yücel Bey, lütfen cevap yazmayın. |
|
|
|
|
|
#3 | ||||
|
agaclar.net
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Gelinen nokta bu: Alıntı:
Böyle davranmakla bademagacı iyilik değil, kötülük yapıyorsunuz. Çünkü o davranışının yanlışlığını sorgulamaya gerek görmüyor, üstüne bir de desteklediğiniz için haklılığına iyice inanıyor. Aranan gönüllü sayısı 100.000.000 değil 5.000.000 olduğu konusu, sizin için de üzerinde durulmayacak bir ayrıntı ise, zaten konuya ben de devam etmeyeceğim. Kelime haznem bu kadar, başka türlü anlatamam ![]() |
||||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yazdığınız linkte yazılı olanları, yani işin doğrusunu, buraya ben taşıdım. Sizin, yaptığınız yanlışı düzeltmeye çalıştım. Sizin yanlışınız yüzünden, başkalarının da yanlış hükümler vermesini; detekliyor göründüğünüz kampanyanın, zarar görmesini; önlemek istedim. Siz, yanlış olan yazınızı düzeltmek, yanlışınızdan dönmek, yerine; yanlışınızı işaret edenlerin, yanlış yaptığını ispata çalışıyorsunuz. |
|
|
|
|
![]() |
|
|