Konu: Tema
View Single Post
Eski 13-11-2007, 11:46   #50
celalsungur
Ağaç Dostu

celalsungur's Avatar

Giriş Tarihi: 29-08-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.Gürbüz Mesajı Göster
Sayın Badem ağacı,

Ben foruma inandıklarımı yazmaktan korkmuyorum veya açılan konulara da bildiğim ve inandığım fikirlerimlede katkıda bulunmaya çalışıyorum, eğer fikirleriniz yeterli veya samimi değilse korkmalısınız, ama malina'dan değil bu fikrinizi çürütecek bilgili kişilerden korkun, ben malina'nın fırçasını yeğlerim.
Sevgili Mucip Bey,
Bademağacı çok sevecen, samimi bir kardeşimiz, keşke daha yakından tanısaydınız, çok severdiniz. Genel bir kanıyı dile getirmiş, tartışılan konu nedir çok fazla izlemedim ama doğru, yanlış tüm fikirlerin rahatça tartışılmasında fayda var, ancak bu kadar çok olumlu insanın bir arada olduğu bir sitede zaman zaman üslup sorunu yaşanıyor. Beğensek de beğenmesek de, yazılanlara saygı duymalı ama bu güzide topluluğun hiç bir üyesini kırmamaya özen göstererek tartışmaları sürdürmeliyiz. Bir karıncayı dahi incitemeyecek derecede munis bir insan olduğunuzu biliyorum, kırılmayacağınızı da biliyorum.
Malina'nın da, yaratılmasında büyük katkıları olduğu bu sitenin belli standartlarda yürütülmesindeki hassasiyetini ve tedirginliğini de anlıyorum, ama yine de zaman zaman eli sopalı bir site izleniminin çok çok gerekmedikçe ortaya konulmaması gereğine inanıyorum.
Hayat stres dolu bir deniz, bu limana stresi sokmayalım.

Saygı ve sevgilerimle,

celalsungur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön