Sevgili Bademağacı, Sanıyorum siz bu kampanyayı destekliyorsunuz. Ancak, konuyu yanlış ilettiğiniz için bakın, Sayın
M.Gürbüz haklı olarak ne diyor: "70 milyonluk Türkiyeden 100 milyon gönüllü arayıp 9 meşe dikimini bu şarta bağlaması ne kadar gerçekçi?"
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bademagacı
...
Adınıza ağaçların dikilebilmesi için toplam 100 milyon gönüllüye ulaşmak gerekiyor. Daha çok kişiye ulaşmak için desteğinizi esirgememeniz dileğiyle..
|
Sayın
M.Gürbüz, bu kampanyada aranan yüz milyon gönüllü değil. Yüz milyon mesajın gönderilebileceği, kişi sayısı kadar gönüllü. Her gönüllüye yirmi mesaj gönderileceğine göre, demek ki gerekli gönüllü sayısı beş milyon. Bu yanlışı düzeltmiş olalım.
Bu tür kampanyalara, ben genelde kuşku ile bakar sorular sorarım.
TEMA'nın çalışmalarında eleştirilebilecek bir çok yan da bulunabilir. Çalışanlar, yönetenler, karar alanlar hata yapıyor olabilir. Bakın
Sayın Hayrettin Karaca dahi zaman zaman yakınıyor.
Alıntı:
Kaç yaşında adamım, yalan mı söyleyeceğim! Toprağın değerini ben hiçbir hükümete anlatamadım. TEMA’yı idare edenlere anlatamadım da onlara mı anlatabileceğim? Toprak yasası adam gibi uygulansa bu ülkenin kaderi değişecek.
|
Ancak bütün bunlar, kurumu hedef haline getirmemeli diye düşünüyorum. Bu ve benzeri kurumlar toplum sahip çıktığı ve denetlediği ölçüde ayakta kalır. Hizmet eder.
Saygılarımla.