![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Sayın Malina Büyüğüm olduğunuzu tahmin ederek,yaşınıza hürmeten konuyu kapıyorum. Peki "deyim"olsun. Ağaçlar.net'te edebiyat tartışacak halimiz yok. Toplantılarda herkesin ortak sıkıntısı,"foruma birşey yazmaya korkuyoruz"serzenişi.. Buna bende katılıyorum.İyi niyetle foruma taşınan bir konu nerelere geliyor? Sonrada posta kutularına "foruma uzun süredir mesaj yazmıyorsunuz,katılın"tarzında bir mesaj geliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu?(Güzel bir atasözümüz ![]() Yöneticilerin biraz özeleştiri yapmaları gerektiğine inanıyorum. Sanalda sert ve antipatik bir tutum sergiliyorsunuz.Gerçek yaşamınızda böyle olmadığınıza eminim.Eğer birgün toplantılara teşrif edersiniz haklı çıktığımı görmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Sayın Badem ağacı, Ben foruma inandıklarımı yazmaktan korkmuyorum veya açılan konulara da bildiğim ve inandığım fikirlerimlede katkıda bulunmaya çalışıyorum, eğer fikirleriniz yeterli veya samimi değilse korkmalısınız, ama malina'dan değil bu fikrinizi çürütecek bilgili kişilerden korkun, ben malina'nın fırçasını yeğlerim. Küçük bir ayrıntı olarak nitelediğiniz konuyu, bakın savunacak yerde siz bunu kişilik savaşına çevirdiniz neden Tema için " bu ne pehriz bu ne lahana turşuşu" diyemiyorsunuz, lütfen inandığınızı savunun, yanlışsanız kabul edin, doğruysanız savaşın ama kaçak güreşmeyin. Bu site sizinle, benimle var olabilir ve bunun için kurulmuş, tek başına Malina'nın hiç bir işine de yaramaz, ama bir şey yazmış olmak için anlamsız konulara da girmemek lazım. Foruma yazmaya böyle bakarsak sorun ortadan kalkmış olacaktır. Bir yorumunuzu da eleştirmek zorundayım, Ağaçlar net'te Türkçe'yi ön plana alıp tartışıyor ve sitenin olmazsa olmazı sayıyorsak edebiyatı da tartışabiliriz ******, sakıncası olduğu kanaatinde değilim. Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bademağacı çok sevecen, samimi bir kardeşimiz, keşke daha yakından tanısaydınız, çok severdiniz. Genel bir kanıyı dile getirmiş, tartışılan konu nedir çok fazla izlemedim ama doğru, yanlış tüm fikirlerin rahatça tartışılmasında fayda var, ancak bu kadar çok olumlu insanın bir arada olduğu bir sitede zaman zaman üslup sorunu yaşanıyor. Beğensek de beğenmesek de, yazılanlara saygı duymalı ama bu güzide topluluğun hiç bir üyesini kırmamaya özen göstererek tartışmaları sürdürmeliyiz. Bir karıncayı dahi incitemeyecek derecede munis bir insan olduğunuzu biliyorum, kırılmayacağınızı da biliyorum. Malina'nın da, yaratılmasında büyük katkıları olduğu bu sitenin belli standartlarda yürütülmesindeki hassasiyetini ve tedirginliğini de anlıyorum, ama yine de zaman zaman eli sopalı bir site izleniminin çok çok gerekmedikçe ortaya konulmaması gereğine inanıyorum. Hayat stres dolu bir deniz, bu limana stresi sokmayalım. Saygı ve sevgilerimle, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
Alıntı:
Uzlaşmacı,barışçıl,insani yaklaşımınıza hayran kaldım. Bu davranışınızı hiç bir övgü çerçevesine sığdıramam. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
agaclar.net
|
Susayım diyorum ama bırakmıyorsunuz ki ![]() ![]() Tartışılan konuyu okumadan, öğrenmeden neyin yorumunu yapıyorsunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
100 milyon mesaj yerine 100 milyon üye yazmış yanlışlıkla, siz mümkün olduğu kadar işin çığırından çıkma durumu olmayan tartışmalara girmeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Şimdi izninizle, size bir örnek vereyim. Ben bir başlık açıp müjde diyorum. Şu alıntıyı ekliyorum. Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|