agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Doğa, Çevre, Ekoloji, Gıda Hukuk ve Politikaları
(https)

Beğeni Düzeni3Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-11-2007, 09:51   #1
Ağaç Dostu

bademagacı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2007
Sayın Malina

Büyüğüm olduğunuzu tahmin ederek,yaşınıza hürmeten konuyu kapıyorum. Peki "deyim"olsun. Ağaçlar.net'te edebiyat tartışacak halimiz yok.

Toplantılarda herkesin ortak sıkıntısı,"foruma birşey yazmaya korkuyoruz"serzenişi..
Buna bende katılıyorum.İyi niyetle foruma taşınan bir konu nerelere geliyor?
Sonrada posta kutularına "foruma uzun süredir mesaj yazmıyorsunuz,katılın"tarzında bir mesaj geliyor.
Bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu?(Güzel bir atasözümüz )
Yöneticilerin biraz özeleştiri yapmaları gerektiğine inanıyorum.
Sanalda sert ve antipatik bir tutum sergiliyorsunuz.Gerçek yaşamınızda böyle olmadığınıza eminim.Eğer birgün toplantılara teşrif edersiniz haklı çıktığımı görmek isterim.

bademagacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2007, 11:09   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 30-07-2007
Sayın Badem ağacı,

Ben foruma inandıklarımı yazmaktan korkmuyorum veya açılan konulara da bildiğim ve inandığım fikirlerimlede katkıda bulunmaya çalışıyorum, eğer fikirleriniz yeterli veya samimi değilse korkmalısınız, ama malina'dan değil bu fikrinizi çürütecek bilgili kişilerden korkun, ben malina'nın fırçasını yeğlerim.

Küçük bir ayrıntı olarak nitelediğiniz konuyu, bakın savunacak yerde siz bunu kişilik savaşına çevirdiniz neden Tema için " bu ne pehriz bu ne lahana turşuşu" diyemiyorsunuz, lütfen inandığınızı savunun, yanlışsanız kabul edin, doğruysanız savaşın ama kaçak güreşmeyin.

Bu site sizinle, benimle var olabilir ve bunun için kurulmuş, tek başına Malina'nın hiç bir işine de yaramaz, ama bir şey yazmış olmak için anlamsız konulara da girmemek lazım. Foruma yazmaya böyle bakarsak sorun ortadan kalkmış olacaktır.

Bir yorumunuzu da eleştirmek zorundayım, Ağaçlar net'te Türkçe'yi ön plana alıp tartışıyor ve sitenin olmazsa olmazı sayıyorsak edebiyatı da tartışabiliriz ******, sakıncası olduğu kanaatinde değilim. Hoşçakalın.

Mucip Gürbüz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2007, 11:46   #3
Ağaç Dostu

celalsungur's Avatar

Giriş Tarihi: 29-08-2007
Galeri: 93
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.Gürbüz Mesajı Göster
Sayın Badem ağacı,

Ben foruma inandıklarımı yazmaktan korkmuyorum veya açılan konulara da bildiğim ve inandığım fikirlerimlede katkıda bulunmaya çalışıyorum, eğer fikirleriniz yeterli veya samimi değilse korkmalısınız, ama malina'dan değil bu fikrinizi çürütecek bilgili kişilerden korkun, ben malina'nın fırçasını yeğlerim.
Sevgili Mucip Bey,
Bademağacı çok sevecen, samimi bir kardeşimiz, keşke daha yakından tanısaydınız, çok severdiniz. Genel bir kanıyı dile getirmiş, tartışılan konu nedir çok fazla izlemedim ama doğru, yanlış tüm fikirlerin rahatça tartışılmasında fayda var, ancak bu kadar çok olumlu insanın bir arada olduğu bir sitede zaman zaman üslup sorunu yaşanıyor. Beğensek de beğenmesek de, yazılanlara saygı duymalı ama bu güzide topluluğun hiç bir üyesini kırmamaya özen göstererek tartışmaları sürdürmeliyiz. Bir karıncayı dahi incitemeyecek derecede munis bir insan olduğunuzu biliyorum, kırılmayacağınızı da biliyorum.
Malina'nın da, yaratılmasında büyük katkıları olduğu bu sitenin belli standartlarda yürütülmesindeki hassasiyetini ve tedirginliğini de anlıyorum, ama yine de zaman zaman eli sopalı bir site izleniminin çok çok gerekmedikçe ortaya konulmaması gereğine inanıyorum.
Hayat stres dolu bir deniz, bu limana stresi sokmayalım.

Saygı ve sevgilerimle,

celalsungur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2007, 12:09   #4
Ağaç Dostu

bademagacı's Avatar

Giriş Tarihi: 11-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur Mesajı Göster
Sevgili Mucip Bey,
Bademağacı çok sevecen, samimi bir kardeşimiz, keşke daha yakından tanısaydınız, çok severdiniz. Genel bir kanıyı dile getirmiş, tartışılan konu nedir çok fazla izlemedim ama doğru, yanlış tüm fikirlerin rahatça tartışılmasında fayda var, ancak bu kadar çok olumlu insanın bir arada olduğu bir sitede zaman zaman üslup sorunu yaşanıyor. Beğensek de beğenmesek de, yazılanlara saygı duymalı ama bu güzide topluluğun hiç bir üyesini kırmamaya özen göstererek tartışmaları sürdürmeliyiz. Bir karıncayı dahi incitemeyecek derecede munis bir insan olduğunuzu biliyorum, kırılmayacağınızı da biliyorum.
Malina'nın da, yaratılmasında büyük katkıları olduğu bu sitenin belli standartlarda yürütülmesindeki hassasiyetini ve tedirginliğini de anlıyorum, ama yine de zaman zaman eli sopalı bir site izleniminin çok çok gerekmedikçe ortaya konulmaması gereğine inanıyorum.
Hayat stres dolu bir deniz, bu limana stresi sokmayalım.

Saygı ve sevgilerimle,
Celal Bey;

Uzlaşmacı,barışçıl,insani yaklaşımınıza hayran kaldım. Bu davranışınızı hiç bir övgü çerçevesine sığdıramam. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

bademagacı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2007, 12:19   #5
agaclar.net

malina's Avatar

Giriş Tarihi: 03-04-2004
Galeri: 88
Alıntı:
tartışılan konu nedir çok fazla izlemedim
Susayım diyorum ama bırakmıyorsunuz ki Sonra da adım eli sopalıya çıkıyor

Tartışılan konuyu okumadan, öğrenmeden neyin yorumunu yapıyorsunuz?

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2007, 12:32   #6
Ağaç Dostu

celalsungur's Avatar

Giriş Tarihi: 29-08-2007
Galeri: 93
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Susayım diyorum ama bırakmıyorsunuz ki Sonra da adım eli sopalıya çıkıyor

Tartışılan konuyu okumadan, öğrenmeden neyin yorumunu yapıyorsunuz?
100 milyon mesaj yerine 100 milyon üye yazmış yanlışlıkla, siz mümkün olduğu kadar işin çığırından çıkma durumu olmayan tartışmalara girmeyin.

celalsungur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-11-2007, 12:33   #7
Ağaç Dostu

Yücel Özlem's Avatar

Giriş Tarihi: 19-04-2006
Galeri: 137
Alıntı:
Sevgili Mucip Bey,
Bademağacı çok sevecen, samimi bir kardeşimiz, keşke daha yakından tanısaydınız, çok severdiniz. Genel bir kanıyı dile getirmiş, tartışılan konu nedir çok fazla izlemedim ama doğru, yanlış tüm fikirlerin rahatça tartışılmasında fayda var,
...
Sevgili Celal Bey, keşke konunun ne olduğuna bakıp da öyle katılsaydınız. Kim, Sayın Bademeağacının kişiliğine toz konduruyor?

Şimdi izninizle, size bir örnek vereyim. Ben bir başlık açıp müjde diyorum. Şu alıntıyı ekliyorum.

Alıntı:
Müjde Ey millet! Müjde!

Bana bir trilyon dolarcık veriniz. Türkiyemizin borçlarını ödeyip kişi başına milli gelirini de üç katına çıkarayım.
____________________Sarı Çizmeli Mehmet Ağa
Birbirimizin yanlışlarını söylemek zorundayız. Kimse hatasız değildir. Bu nedenle kimse de eleştirilmez değildir.

Yücel Özlem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:49.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025