agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hastalık ve Zararlılar > Dış mekan bitkilerinde hastalık ve zararlılar
(https)

Beğeni Düzeni148Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 04-05-2020, 02:02   #14
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 23-11-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Saner Gülşen Mesajı Göster
Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Güncel durum nasıl? Kurtulabildiniz mi?
Efendim selamlar. Foruma ancak geri dönebildim, kusuruma bakmayınız. Sorunu NeemAzal ile çözemedim ne yazık ki.Unlu bitten aşırı etkilenen türleri zaten kaybettim, yeni türleri de daha az etkileneceklerden seçtim ve daha farklı mücadele yöntemlerine yöneldim.
NeemAzal'ı bıraktım öncelikle. Arap sabunlu karışıma döndüm, azotlu gübrelemeyi azalttım ve sulamada aşırıya kaçmamaya dikkat ettim. Topraklara epsom tuzu karıştırdım.
Bir de her ne kadar kullanmak istemesem de tütünden nikotinli su elde ettim.Sadece aşırı etkilenen bitkiye gelecek şekilde, son çare olarak onu kullanmaya başladım.Balkonda 1-2 peygamber devesi yaşıyor, onlar sağlıklı kaldığı sürece sanırım bir şeyleri doğru yapıyorum diyebilirim.
Unlu bit yok olmadı ama kontrol altında diyebilirim. Ancak neyi doğru yaptım bilmiyorum, kırmızı örümcekler yok oldu
Şimdilik durum bu şekilde.
Sevgi ve saygılarımla...

Ahu_E beğendi.
BayEğrelti Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
beyaz benek, hastalık, mantar, yucca

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025