![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Bundan haberim yoktu doğrusu. Bir çaresi bulunur elbet. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı yapacağımız yer olan sera' ya gittim bugün, kapalı olan mekanı toplantı için düzenleyeceklerini söylediler sağolsunlar. Hiçbir eksiğimiz gediğimiz olmayacak İnşaallah. Toplantı günü hava koşulları da kötü olmazsa herşey harika olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
|
Hava koşulları kötü olsa bile ağaçlar net üyeleri gittiği yeri sıcaklıkları ile yaz ortası gibi yaparlar, o konuda hiç endişeniz olmasın. Aklıma gelmişken hatırlatayım. Toplantıya gelecek arkadaşların çanta talepleri olursa mesaj atsınlar sayıya göre getireyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-02-2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba, 28 Şubat ogleden sonra kızımın sınavı var. Erken gelmeye çalışacağım. 10:00 doğru dimi sevgili köknar ? Bu arada sevgili sagdil, İsmail Hocamdan mı bahsediyoruz acaba ![]() Çok sevindim. Sevgili İsmail H. sizi burda görmek ne güzel, aramıza hoş geldiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Evet Zelish ta kendisi.Ben sitede gezip dururken onu da heveslendirdim.En son gördüğümde kedi kumu aranıyordu marketlerde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaç Dostu
|
1-köknar 2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem Atölye çalışmasına katılacak arkadaşlar sanırım bu kadar. Atölye çalışmasına katılan ağaçlar net üyesi arkadaşlar arasında çekilecek olan kurada. Çalışma yapılacak bonsai adayımız kurada çıkan arkadaşa hediye edilecektir. Daha önce yazmalıydım. Bakalım bu şanslı arkadaşımız kim olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-09-2007
|
teşekkürler güzel çalışmalarınız için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
|
Evet bir aksilik olmaz ise listeyi şu şekilde düzenledim 1-köknar 2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem 13-Bonsaisan Eğer istek olur olur ise ufak bir bonsai kermesi'de yapabilirim. Saksı- makas -rafya- toprak-gübre gibi.......... Bilginize sunayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
+1-Güler Tek gözle de olsam ta istanbuldan gelip katılırım diyor ![]() 1-köknar 2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem 13-Bonsaisan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-06-2007
|
+1 aslıhan Herkese merhaba bu etkinlikten mail adresime gelen mesaj ile haberdar oldum.Açıkçası pek aktif bir ağaçlar net üyesi değilim ama Bandırma'da yapılacak bu etkinliği de kaçırmak istemedim ![]() 1-köknar 2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem 13-Bonsaisan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|