![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#32 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mekan olarak da bence en uygun yer orası. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-09-2009
|
Benimde aklımdan en uygun yer olarak o sera geçiyordu harika olmuş... Tecrübesi olan arkadaşlar yanımızda getirmemiz gerekli olan malzemeleri sıralayabilirlerse çok memnun olurum. Sonra o yokmu , bunu unutmuşum paniğine girmeyelim. Anlaşıldığı üzere fazlasıyla acemiyimde... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-06-2007
|
Sayın köknar, şu toplantıyı yakın bir tarihe alsak daha iyi olmaz mı ? 28 şubat uzak bir tarih. Biz Trabzon'da her ayın son pazarı şeklinde kararlaştırmıştık. Şubat ayından sonra fazla bir faaliyet olmaz. Ne dersiniz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Balıkesir Bonsai Atölye Çalışması'na Katılacak arkadaşların; Kendi Bonsai adayları varsa getirmelerinde fayda var. Eğer yoksa, satın alıncaksa toplantı serasında fidan seçme konusunu işleyerek başlayabiliriz. Ayrıca makas, çeşitli kalınlıklarda tel (Elektirik kabloları olabilir çeşitli kalınlıklarda) getirmek lazım. Toplantı Yeri : "ÖZÜM SÜS BİTKİLERİ" Erdek asfaltı 3. km ( Renault servisinin yanındaki sera ) BANDIRMA Toplantı tarih ve saati: 28.02.2010 / 10:00-........ Toplantı konusu: BONSAİ *Fidan seçimi, *Telleme ve budama, *Kök budaması ve saksı değişimi. KATILACAKLAR 1-köknar 2-Tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish Katılacak arkadaşlar listeyi kopyalarak kendilerini eklesinler lütfen. Düzenleyen köknar : 13-01-2010 saat 12:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-01-2010
|
10-ismail h. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaçsever
|
Sevgili İsmail h. aramıza hoşgeldin. Zelişh bil bakalım kim bu?... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-04-2007
|
Güvenli limanda... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
Önce izlemek lazım derim ben.Çünkü izlereken bazen farklı doğrular göze çarpar.Bazende yanlışlar. Önemli olan farklı doğruları görmek ve onları kazanmak.Yanlışları ise anında müdehale ederek düzeltmek gerekir ki daha fazla yanlış olmasın. Ben şimdilik izleyici olayım. Gerektiğinde konuya dahil olurum. Görüşmek dileğiyle. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-02-2010
|
1-köknar 2-tekin 3-Sebahattin Sargın 4-A.Şahin 5-sagdil 6-erdek 7-Lilium 8-zelish 9-kasap94 10- İSMAİL H. 11 - Mehmet Ç. 12 - reyem Merahabalar aranıza yeni katıldım.Arkadaşım Mehmet Bey'e doğum gününde bonsai hediye ettim.Acemiyiz ve işin başlangıcını aranızda öğrenmek istiyoruz.İstanbul'dayız.Ulaşımı nasıl sağlarız bilemiyorum;ama 28 şubat ta orada olmak istiyoruz. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaçsever
|
Sevgili Köknar Saat kaçta toplanıyoruz ve ne kadar sürecek toplantı. Dışarıdan gelecek arkadaşlar ona göre ayarlayacaklardır kendilerini diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Moderatör
|
Kafamda uçuşan tilkilerin bini bi para. Nasıl yapram, etsem de şu toplantıya katılsam diye kurdukça kuruyorum. Bilgilendirme toplantısı olmasa küçüğün yaşına bakmadan kucağıma alıp geleceğim ama, toplantı türü değişik. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu
|
Toplantı saatini 10:00-18:00 olarak düşündüm. Feribotla İstanbuldan gelebilecek olanlar zaten 09:15 gibi iskelede olurlar. Günler kısa, zaman değerli malum... Güler Hanım hem bilgilendirme hem de uygulamalar yapılacak, küçük sizin torununuz olduğuna göre toprakla arası kötü değildir sıkılmaz bence. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Moderatör
|
Sevgili köknar, teşekkür ederim de sitemiz bilgilendirme, eğitim toplantılarına küçük çocukların getirilmemesi için karar aldı. Esasında doğru bir karar, küçükler sıkılıyor, velileri onları oyalayacağım diye derse gerekli dikkati veremiyor. Durun bakalım, demokraside çareler tükenmez derler ya, buluruz bir şey inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|