![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Moderatör
|
Günaydın sempe, Dediğin çok doğru, benim de bahçemin pek çok yerinde bu gibi fideler çıkıyor. Ya atılan çekirdeklerden ya da kuşların, sincapların gömüp unuttuğu çekirdeklerden. Ben bahçe temizliği yapana kadar boyları 50cm yı geçiyor. Mecburen söküp atıyorum, çünkü hiç olmıyacak yerlerde çıkıyor. Eğer, işe yarıyacaklarsa toprağı ile fide şeklinde de kolileyip gönderebilirim. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
-
Giriş Tarihi: 02-07-2008
|
Olmayacak duaya amin!
Bu cekirdek toplama kampanyasi da, çevrecilerin "Agaç duasına" donusmekte....!! Yagmur duasına cıkan kisilerin durumuna dusmeyelim. Yagmur yerine basımıza "cekirdek" yagacak anlasılan. Tas yagmasın da.. ![]() MURSEL |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Doğanın cevabı :)
Aralık ayında etrafa saçtığımız çekirdekler ağaç olmuş.. Hatta yanmış ağaç parçacıklarıyla beraber oldukça ironik duruyor etraf. Hayat ne garip ..! Bazen insanın vermesi gereken cevaplar durumunda doğa yetişip cevabı yapıştırıyor tüm gerçekliğiyle.. " Bu da kapak olsun " doğa dilinde ancak böyle deniyor sanırım ![]() (Tüm alanı gezemediğim halde, en az 15 fidan gördüm böyle.. Boyları 15 -25 cm arasında) |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çekirdek, çevre, fidan, orman, tohum |
|
|