![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Günaydın Yeni üyeyim ve ilk mesajım.Önce kendimi tanıtayım.Evli ve 9 yaşında bir erkek çocuk annesiyim.Ankara'da özel bir şirkette finansman şefi olarak çalışmaktayım.Daha önce internetten atık pil toplama ile ilgili biraz araştırma yapmış ancak doğru dürüst birşeyler bulamamıştım.Şirketteki atık kağıtlarımızı toplayıp Ançeva adındaki firmanın kamyonlarına verdiriyorum.Onlara pil de toplayıp toplamadıklarını sorduğumda olumsaz cevap aldım. Burada ki yazışmaları şöyle bir taradım mesajlardan birinde gördüğüm Ankara Mamak Çöplüğüne ait 390 87 01 telefondan Tuğba Hn ile görüştüm.Şimdilik böyle bir çalışmaları yokmuş.Bu konuyla ilgili olarak son bilgilerinizi öğrenmek isterim.Selam ve saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Atık Kağıt toplama başlığına da uğramanızı rica ediyorum. Oradaki arkadaşlara da yardımcı olabilirsiniz. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
Sayenizde yakınzamanın henüz gelmediğini biz de öğrenmiş olduk. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Hoşbulduk.Atık pil ile ilgili olarak son gelişme TAP diye bir yeri aramamı söylediler.İnternetten araştırdım İstanbul tlf.var.Orayı aradım Ankara bağlantıları yokmuş.Ancak Bim marketlerde toplama kutuları varmış.Ben gitmediğim için bilmiyorum Bim marketlerde toplama kutularının olduğunu göreniniz varsa eğer bana da söylemenizi rica ederim. |
|
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sonra: Sayın Nuray Güraltın zuhur ettiler. Lütfedip, sitemize üye olup, şu bilgileri verdiler: Alıntı:
Alıntı:
05.02.2007 tarihinde yazdığı üçüncü mesajdan sonra bir de 09.02.2007 tarihinde siteye uğradığı kayıtlardan anlaşılıyor. Kendisine yöneltilen yeni soruları görünce bu yaramazlarla başedilemeyeceğine dair kanaatı katilemiş olmalı. Ya da bize vereceği yeni bir haberi yok ki (Pil kutularının resimlerini bile bize haber olarak vermişti) bir daha buralarda gözükmemiş. Alıntı:
Bu durumda, biz ne yapmalıyız? İsterseniz, şu yönetmeliği bir daha okuyup, bir daha düşünelim. Atık Pil ve Akümülatörlerin Kontrolü Yönetmeliği Not: Adı geçen marketlere ben bazan uğruyorum. Bu güne kadar Ankarada veya başka bir yerdeki şubelerinde, bir pil toplama kutusu görmedim. |
||||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ayrıca, bütün mağazalarında da varmış. |