![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-06-2011
|
Ankara' da atık pil toplayan nereler var ? bir bilgilendirme yaapabilir misiniz? bizde hep verelim diye atmıyoruz ama verecek yer bulamadık şu dönemde.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-03-2009
|
Bim marketlerde var, aslında büyük süpermarketlerin çoğunda var. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-06-2011
|
Hmm teşekkürler bunu bir araştıracağım.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Okullarda böyle girişimler oluyor. Benim kızım 1. sınıfa gidiyor. Öğretmenleri atmayın buraya getirin demişler. Bir ara sokakta gördüğü pili dahi almak istedi okula götürmek için. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-03-2007
|
Ankara Eryaman'daki shell istasyonuna veriyordum.Şu an İzmir'in bir beldesinde yaşıyorum bir sürü pil birikti , nereye vereceğimi bilemiyorum.Selamlar. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2012
|
ben bitik pilleri eczanelere veriyorum |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Atık pilleri Türkiye' de caddelerdeki elektrik direklerine monte edilen atık pil toplama kutularına atıyorum. K.K.T.C de ise süpermarketlerdeki atık pil toplama kutularına pil atıklarını atmak yerine, bu kutulara ellerindeki alışveriş fişlerini dolduran insanlar yüzünden, ya eczaneye ya da orduevi içindeki atık pil kutularına götürüp atıyorum. Güvenmediğim bir yere atmak ile sıradan çöplerin arasına atmak arasında bir fark yok çünkü. Bir ara da tarihi geçmiş ilaçları eczaneler topluyordu, o da çok güzel bir uygulamaydı. Acaba hala sürüyor mu? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-06-2013
|
Bende çok sayıda atık pil var. Nereye teslim edeceğim bilemiyorum. Bir yoğurt kutusunda biriktirdim.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2008
|
Mesele atık pilleri bir yere vermek değil tüketmemek olmalı tüketmeyelim tüketip sonrada ne yapıcaz demek dürüstçe değil tüketme isek ne yapacağız sorunuda olmaz en iyi çevreci en az tüketendir |
|
|
|
![]() |
|
|