![]() |
|
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2010
|
Arkadaşlar iyi günler Uzun zamandır forumda yazmamakla beraber sizleri takip ediyor ve sizleri takdir ediyorum. Yazmama nedenine gelince de biraz uzun ama evreleri uzun olduğundan sonuç almadan yazmak istemedim yinede tam sonuç almamakla beraber sonuca çok yaklaştığımız için bilgilendirme amacıyla yazmak istiyorum Ben Sinop ilinde ikamet ediyorum. Kapama ceviz bahçesi yapmak amacıyla Orman Bölge Müdürlüğüne 14.04.2010 tarihinde müracaat etmiştim 28.04.2010 tarihinde Ağaçlandırma Genel Müdürlüğü Ek 19-1 no.lu bir tamim yayımlayınca buradaki maddelerden birisine takıldığımız için (İl,İlçe,Köy,Belde yerleşim alanlarına 2000 m. mesafede müracaatları kapsam dışında tuttu) müracaatımız reddoldu. Tam tüm umutlarımız söndü derken tek maddelik Ek 19-2 no.lu tamim 28.06.2010 tarihinde yayımlandı (Ek 19-1 no.lu tamimin yayımından önce yapılan müracaatlar kapsam dışı tutuldu) ben de tekrar müraccat ettim. Orman Bölge Müdürlüğü müracaatımı kabul etti. Tamime göre ben müracaat ettiğim köyde ikamet etmediğim için (2. ikametim o köyde olmasına rağmen) taşınmaz ilana çıktı. Bir kişi müracaat etti fakat proje yapması gerektiği kişiye söylenince müracaatından vaz geçmiş ( proje deyip geçmeyin tamamı sadece proje 4.000-5.000 TL civarında tutuyor) biz şu anda 90 günlük proje yapma aşamasındayız ve bu süre 01.10.2010 tarihi itibariyle başladı. Tüm aşamalarını burada arkadaşların bilgilenmesi amacıyla paylaşmaya açığım, bu konuda çok araştırma yaptığımı zannediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|