![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-08-2013
|
dün ilçe ziraate gidip toprak analizlerimi bıraktım. orada ki bir ziraat mühendisi hanım efendi de ceviz ekecekmiş ve benden bilgi istedi nereden fidanları aldığıma nasıl ekmesi ve hangi çeşidi ekmesi gerektiğine dair. ülkemizin geldiği nokta malesef bu. bu yüzden sanırım diğer ülkelerden ceviz ithalatı yapıyoruz. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2012
|
hahaaaa sayin erman banada bodur ceviz dik demislerdi. hemen kactim ordan.. formulaone bahcenize bayiliyorum ta bastan beri maasallah.. hemen hemen ayni zamanda diktik sizle.. benim agaclarin bazilari sizinkiler gibi bazilari yeterince gelismedi.. ya yerini sevmedi ya bi sorun var bilmem.. sizinkiler gordugum kadariyla ayni buyumus hemem hemen |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-12-2009
|
Alıntı:
-Fidanın aşı yerinin tam kaynaşmamış olması -Fidanın kök yapısında problem olması ( havuç denilen kısmın derin kesilmiş olması) -Fidan dikilirken kepçe ile açılan çukura denk gelmeyip,çukur dışına dikilmiş olması -Fidanın ayrık otu ile mücadelesinin iyi yapılmaması sonucunda,otların bütün gübre ve suyuna ortak olup,fidanları zayıf bırakması -Fidanların gübre ve sulamasının iyi yapılmaması Bizim bahçede büyümeyenler genelde fidanlardaki kök problemlerinden kaynaklandı. Söküp yenisini dikiyoruz. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-11-2013
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
/
Giriş Tarihi: 26-12-2012
|
Alıntı:
merhaba arkadaşlar bu yakıştırmanın hiç hoş olmadığını düşünüyorum. iyi niyetle yapılmış bir olayın doğru veya yanlış böyle yorumlanması doğru değil beğenenlerde kanımca aynı çukura düşmüş umarım site yetkilileri hem benim bu mesajımı hem de ermana/nın mesajını silerler böylece bu çamur gözükmemiş olur |
|
|
|
|
![]() |
|
|