![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-02-2012
|
dün bahçedeydim.topraklı ve topraksız aşılarımın son halini kontrol ettim.nisanın ilk haftası yaptığım aşılar mart başı gibi patlmışlardı. dün kontrol ettiklerimde topraklılıarın durumu güzeldi.toprakız yaptığım kabuk altı ve dilcikliler istediğim gibi patlayan gözler parlamamışlardı. bende bu topraksız aşılara: siyah naylon ve pet şişeler kullanarak topraklı hale getirdim.o an bundan başka bir fikir gelmedi aklıma.bu uygulamam konusunda fikirlerinizi merak ediyorum |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-11-2013
|
Tutmayan aşılarımı, anaç gövdeyi 5-6 cm aşağıdan tekrar kesip yeniden aşıladım. Alttaki gözlerde sürgünler oluşmuş, fakat pek sağlıklı görüntüleri yoktu. Toprak içerisindeki gözden süren diğer aşılarda sağlıklı sürgünler 15 cm civarında iken bunlar 1-2 cm de kalmışlar. Kalemleri söktüğümde zaten durumları iyi değildi |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sutut ile aşı yaptığım daldaki aşıyı yeniledim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Ve yenilediğim diğer kalemler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Gelmiş beni seyrediyo kerata, yine ceviz ekecek mi diye. Bahçede bana ceviz bıraktığını hiç sanmıyorum. Sağlık olsun. İyi de beslemişim, semirmiş ![]() Evet, baykuş beslemek şart oldu bu arada ![]() Düzenleyen cnrtkt : 30-05-2014 saat 11:35 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Chandler aşılarında 25 Mayıs ile 30 Mayıs arasındaki farklar. Sağlıklı gelişen ve daha zayıf gelişen sürgünlerin üzerindeki dişi çiçekler. 25 Mayıs ![]() 30 Mayıs ![]() Aynı kalemdeki dişi çiçekler. ![]() ![]() Pek sağlıklı olmayan sürgün ve üzerindeki dişi çiçekler ![]() Düzenleyen cnrtkt : 30-05-2014 saat 11:36 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
25 Mayıs ve 30 Mayıs chandler aşılarındaki farklar devamı. En alttaki aşıdan ümidimi kesmiştim. Hafiften toparlanmış. 25 Mayıs ![]() 30 Mayıs ![]() 25 Mayıs ![]() 30 mayıs ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-08-2014
|
Alıntı:
belediye barınaklarından terkedilmiş kedilerden alabilirsiniz, hem bi kaç kediye yuva olmuş olursunuz, hemde farlerinizi kovalarlar. benimkiler sinekleri bile yakalıyo |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yoncayı biçerken, 5-6 tane köpek gelmişti yanımıza en az 30-40 tane koca koca fare avladılar. Bahar ayı başlarında önlemimizi alacağız artık. |
|
|
|
|
![]() |
|
|