![]() |
|
![]() |
#11 |
Aðaçsever
Giriş Tarihi: 11-05-2013
Þehir: ankara
|
sayýn atmel göstermiþ olduðunuz linklerdeki fotoðraflarý incelediðimde ceviz salkýmlarýn yapýsý benimde gidip gördüðüm sivrihisar babadat köyündeki altay ceviz bahçesindeki görüntülerle örtüþmektedir.diðer bir konu ceviz aðacýnýn dýþ görünümüde benzemektedir.Çünki gördüðüm ceviz aðaçlarýnýn 4 yaþýnda olduklarýný söylediklerinde o yaþtaki bir aðacýn bu seviyede kalmamasý gerektiðini düþünmüþtüm.sitede cevizin bodur olduðu 6x4 dikime müsait olduðu ve aralarýnada diðer ikinci bir meyve tarýmýnýn yapýlabileceðidir.linklerden edindiðim bilgilerle benim gördüðüm cevizler arasýnda baðlantý kurmak gerekirse her ikisi benzeþmektedir.Kesin sonuç ilerleyen zamanda daha çok netlik kazanacaktýr.mayýs ayýnýn ilk haftasýnda bahçede yapmýþ olduðum inceleme sýrasýnda çekmiþ olduðum yeni oluþmuþ ceviz salkýmlarýný ve aðaç görüntüsünü mesajýma ekliyorum bufotoðraflar sadecebenim tarafýmdan çekilmiþtir.ayný fotoðraflarýn baþka hiç kimseyle ilgisi yoktur.saygýlarýmla. özür(arkadaþlar çok uðraþmama raðmen fotoðraflarý yükleyemedim kýsa zamanda bahçeye gidip cevizlerin son þeklinin fotoðraflarýnýda çekip hepsiniberaber yükleyecem) |
![]() |
![]() |
|
|