agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Aðaçlar > Meyve Aðaçlarý (Özel) > Ceviz
(https)

Beðeni Düzeni1382Beðeniler

Bookmark and Share Dýþ Baðlantýlar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-07-2013, 16:03   #11
Aðaçsever

Giriş Tarihi: 11-05-2013
Þehir: ankara
sayýn atmel
göstermiþ olduðunuz linklerdeki fotoðraflarý incelediðimde ceviz salkýmlarýn yapýsý benimde gidip gördüðüm sivrihisar babadat köyündeki altay ceviz bahçesindeki görüntülerle örtüþmektedir.diðer bir konu ceviz aðacýnýn dýþ görünümüde benzemektedir.Çünki gördüðüm ceviz aðaçlarýnýn 4 yaþýnda olduklarýný söylediklerinde o yaþtaki bir aðacýn bu seviyede kalmamasý gerektiðini düþünmüþtüm.sitede cevizin bodur olduðu 6x4 dikime müsait olduðu ve aralarýnada diðer ikinci bir meyve tarýmýnýn yapýlabileceðidir.linklerden edindiðim bilgilerle benim gördüðüm cevizler arasýnda baðlantý kurmak gerekirse her ikisi benzeþmektedir.Kesin sonuç ilerleyen zamanda daha çok netlik kazanacaktýr.mayýs ayýnýn ilk haftasýnda bahçede yapmýþ olduðum inceleme sýrasýnda çekmiþ olduðum yeni oluþmuþ ceviz salkýmlarýný ve aðaç görüntüsünü mesajýma ekliyorum bufotoðraflar sadecebenim tarafýmdan çekilmiþtir.ayný fotoðraflarýn baþka hiç kimseyle ilgisi yoktur.saygýlarýmla.
özür(arkadaþlar çok uðraþmama raðmen fotoðraflarý yükleyemedim kýsa zamanda bahçeye gidip cevizlerin son þeklinin fotoðraflarýnýda çekip hepsiniberaber yükleyecem)

orkide01 Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanýt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Þu an saat: 20:03.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025