![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2014
|
15 ocakta dikilen cevizler ağustosta çekilmiş fotolar ektedir görünüm ile ilgili yorum yapabilirmisiniz toplam 17,5 dönüm bu sene ocaktan önce de 15 dönüme yeni bahçe tesis etmek istiyorum ismine doğru fernor chadler pedro (ayrı ayrı üç parçaya dikilecek )fidan temini fiyatlar ile ilgili güvenilir bilgiler verebilecek var mı? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2014
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-11-2014
|
çeşitten maksat merak tarlalarımın olduğu yerde ilk bahar donlarından yerli cevizler 5 yılda bir ancak meyve veriyor chandler var 3 dönüm kadar pedro 5 dönüm fernor 5 dönüm de chadler dikmek istiyorum kavaklarım vardı kestikten sonra 15 dönüm daha dikeceğim ama 5 yıl sonra bu arada da yöreye en uygunçeşidi de kendim bulmuş olacağım tabi bu arada ismine doğru kaliteli ve uygun fiyatlı fidan aramaya başladım ama güvenilir fidancı konusunda tüm ceviz yetiştiricileri gibi tereddütlerim var |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Fidan dipleri çukur kalmış ve kaymak tabakası oluşmuz aksine biraz tümsek olmalı ki kök boğazında su birikimi olmasın. Bu şekilde sulamaya devam edilirse fidanların gelişiminde sorun yaşanabilir. Fidan aralarındaki uzamış otları biçmenizi öneririm. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| altay, anaç, ceviz, ceviz bahçesi, ceviz bahçesi kuralım, ceviz fidanı, ceviz ormanı, chandler, tohum |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|