agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları (Özel) > Ceviz
(https)

Beğeni Düzeni3132Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-02-2013, 21:00   #10
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 07-12-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi regensulama1989 Mesajı Göster
arkadaşlar 80 dönüm arazim var 60 dönümüne ceviz ekmek istiyorum hangi cins ceviz ekmeliyim bodur ağaç olmasınıda istiyorum yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Sayın regensulama1989,öncelikle sitemize hoşgeldiniz.Ceviz yetiştiriciliği yapmak istediğiniz arazi oldukça geniş bir alan ve buradan yola çıkarak ticari bir üretim yapmak istediğiniz çok açık.İş böyle olunca,en ufak bir amatörlüğe yer vermemek sizin yararınıza olucaktır.''Bodur ağaç olmasınıda istiyorum.'' demişsiniz fakat bodur ceviz anacı yoktur;yetiştiriciler budama yöntemleriyle ağaçları bir nevi bodurlaştırırlar.Konumuza dönücek olursak,açıkçası,önünüzde zor ve sabır gerektiren bir süreç olduğunu bilmenizi isterim.Çeşit konusu,arazinin bulunduğu ekoloji,toprak yapısı ve diğer bir çok etkene göre değişir.Bence bu yatırım için işinde başarılı bir danışmana ve ceviz konusunda bol bol okuyup bilgi edinmenize,ayrıca bahçeyle ilgilenmek için her zamankinden çok daha fazla boş zamana ihtiyacınız olucak. şimdiden kolaylıklar diliyorum.

formullaone Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Etiketler
altay, anaç, ceviz, ceviz bahçesi, ceviz bahçesi kuralım, ceviz fidanı, ceviz ormanı, chandler, tohum

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025