![]() |
|
![]() |
#11 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-08-2012
|
![]() ![]() Sayın muhtefi biraz açıklık getirmeye çalışayım ; Ncp1963 'ün paylaştığı tablo buydu Tomurcuklanma ile başlayalım tabloya Nisanın ilk haftası Chandler Nisan 3. haftada Fernor görülüyor. May April March diye inen sütun var ya ondan sonraki sütunlar ; İlk sütun soldan başlayanlarda bakteriyel hastalık direnci ikincisi antrakoza direnç meyve kalitesi meyve şekli meyve verim yılı ve son sütun verime oturma yılı olarak gösteriliyor 10 üzerinden ne kadar boyalı ise o kadar fazla demek Genel not olarak Chandler 6 puan Fernor 8 puan ve kazanan Fernor Alıntı:
![]() Sulama konusunda da önerilerinize uyacağım. Umduğumuz gibi gelişim göremediğimiz için biraz ihmal ettik aslında cevizleri ceviz şubesine ben bakmaya gönüllüyüm ![]() Chandler da deneme planı kafamda ama fidanları alırken Chandlerdan kalmamıştı o yüzden deneme dikimine dahil edemedim ama en kısa zamanda kaman5 ve onu da dikmeye niyetim var. Kim bilir bakımını ve üretimini biraz daha geliştirebilirsem ceviz işinin çevre çitleri biraz daha uzaktan dolandırırım ![]() Sayın muhtefi 1- 2 yıllık çöğürler de var ama ceviz aşılama konusunda kimseyi bulamadığımız için bir girişim olmadı henüz, bu ay gibi gidebilirsem yanlarına göz aşısı denemek istiyorum bakalım zaman ne gösterir. Peki budama konusunda ne önerirsiniz ilkbahar başını mı beklemeli kış başında yapmanın bir faydası olur mu... Düzenleyen duyon : 07-08-2012 saat 18:33 |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|