![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-05-2014
|
sn lilium ilginize teşekkür ederim.. amacım ilk budamamızda yanlış yapmamak... yine de bu konuda bir destek alma düşüncesindeyim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Haklısınız ilk budamada yapılan yanlışlıkları düzeltmek bazen yıllara mal olabiliyor, ilk budama önemli olduğu kadar diğer yıllardaki budamalarda önemlidir yapılan hatalar yıllara mal olabiliyor, ilk yıllarında hata yapılmış bir kaç bahçeye şahit olmuşumdur ve bu hataları yapanlarında ehliyetli kişilerin olması beni daha çok üzmüştür, bu kadar mı beceriksizlik bilgisizlik olur dediğim çok olmuştur, bahçe sahibi kişi ehliyetli kişi olmasına güvenip bahçesini teslim ediyor fakat ehliyetli kişinin cevizle uzaktan yakından ilgisi olmayınca bodur elma budar gibi budayınca malesef ki fidanı bahçeyi mahfetmiş düzeltilmesi yılları alan hatalar yapılmış oluyor. Yakın olmuş olsak yardım etmek isterdim mersin bana epey uzak, Sormak istediğin herhangi bir şey olursa çekinmeden sorabilirsin bildiğimiz bir şeyse gerek ben gerek forumdaki arkadaşlar ellerinden geldiğince yardımcı olurlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
budama, ceviz, chandler ceviz fidanı, fidan üretimi |
|
|