![]() |
|
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-05-2009
|
Alıntı:
sayın çamtepeyle aynı görüşte deylim bizim edirnede yaklaşık 3 dönüm kapama ceviz bahçem Chandler ve pedro dikili şuan 10 yaşlarında toprak nerdeyse yok kum üzerine kurulu bir bahçe şu yanlışınızı düzeltiyim af buyurun kesinlikle ceviz bahçeleri tarımsal alanlara kurulmaz ceviz bahçesi için olmazsa olmaz su dur suyunuz ve zamanınız varsa ceviz bahçesi kurmak zor deyil öyle sizin bahsettiğiniz gibi çuvla çuval jips taşımadım son bahar ve ilk baharda köylülerin evindeki ahırlarının gübrelerini temizlemek suretiyle benim gübreleri ücretsiz alabileceğimi söylediler verimsiz topraklarda tavsiyem yerli ırk cevizler yabancı merakı biz TÜRKLERİN tedavi edilmesi güç rahatsızlığı bilecik ve kaman cevizleri tarıtışmasız üstün ırklar Anadolu çocuğu ![]() ve en önemlisi sık ekim yapmayın9*9 kaman ekin bilecik ekin çok verimli cinslerin bakımıda zor beslemesi suyuda zor aynı zamanda lezzeti ve yağ oranıda az chandleri pedroyu beyenmedim(sulamaınızı aksatırsanız cevizleriniz susuz kalır beslenemz) lezzt yok işçilk çok bizim yerli ırklarımız vefakar inanmasanız gelin kırşehir kaman ilçesine araştırın saygılarımla |
|
![]() |
![]() ![]() |
|
|